Cool Stuff

Dua Lipa și Seth Meyers s-au îmbătat pe timp de zi: „Nu prea mai văd bine”

O după-amiază de pominină.

Comediantul și moderatorul show-ului „Late Night with Seth Meyers” a avut-o invitată pe Dua Lipa în cadrul emisiunii sale „Day Drinking.” 

Conceptul este simplu - el și diferite personalități se îmbată în plină zi, în timp ce-și pun întrebări controversate și joacă tot felul de joculețe stupide.

Artista s-a integrat perfect în peisaj - după ce a început cu un cocktail numit „Houtini”, inspirat de cel mai nou single al ei, „Houdini”, pe bază de votcă, tequila, rom, curaçao și zeamă de lămâie, s-a trecut rapid la shot-uri.

Dua a mărturisit înjurătura ei preferată în albaneză, dar a refuzat să aleagă între Oprah și Beyoncé. Lucrurile au evoluat rapid, pe măsură ce alcoolul și-a făcut efectul în corpurile lor, iar totul a culminat cu momentul în care ambii au încercat să atingă note înalte și și-au declarat unul altuia că sunt „cei mai buni prieteni.”

Distracția a fost încheiată după ce Lipa a avut nevoie de „câteva momente”, așa cum apare scris pe ecran, la final de video. Aparent, după acele „câteva momente” a mai avut nevoie de „alte câteva momente”, iar apoi echipa ei a hotărât „să o ducă acasă.”

Din fericire, mai apare scris, Dua s-a trezit ulterior la viață și și-a continuat cu succes viața frumoasă.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.