Kiss Music News

AMI, Erika Isac, Laura Brumă (Vass) și Iijam cântă alături de Majii în „Să te întorci”

Majii, artistul cu viziunea cosmică, vine să vă facă ziua mai bună cu o nouă serie de lansări speciale.

Așadar, noua sa piesă ,,Să te întorci", vine alături de 4 variante care vă vor lua prin surprindere. Pregătiți-vă să fiți luați într-o călătorie sonoră epică prin universul artistului!

,,Să te întorci" e piesa care va da coloană sonoră momentelor tale romantice și nostalgice, cu un mesaj subtil care spune: ,,Te vrea înapoi". Imaginează-ți că ești într-un rollercoaster al emoțiilor, iar Majii e ghidul tău prin toate virajele și buclele.

Acest EP devine o adevărată explorare a relațiilor și călătoriilor noastre interioare. Majii a făcut asta cu stil, adaptând piesa în cinci variante: Origin, Pop, Trap, Balcanic și Operă Rock. Fiecare versiune are un vibe unic, așa că poți să-ți alegi propriul tău playlist emoțional.

Fiecare versiune are un je ne sais quoi care îi dă viață mesajului. Varianta pop este interpretată alături de AMI, care vine cu nostalgia specifică, versiunea trap vine alături de cea mai tupeistă artistă - Erika Isac , cea balcanică alături de nimeni alta decât inima ta Laura Brumă (Vass), iar versiunea opera rock nu era completă fără Iijam

Pentru versuri, Majii a colaborat cu Theea Miculescu, AMI și Erika Isac, pentru muzică cu Theea Miculescu, David Ciente, AMI, Erika Isac și Laura Brumă (Vass). Producția a fost realizată de David Ciente și Majii. 


,,<<Să te întorci>> este a doua călătorie prin Majiivers. Piesa are la bază o stare de nostalgie și enigmă ce îmbracă foarte frumos mesajul: <<Te vrea înapoi>>. Fie că e vorba despre dragoste, despre o persoană dragă care este departe (sau nu mai este), fie despre o stare sau o perioadă (cum ar fi copilăria), <<Să te întorci>> poate juca rolul coloanei sonore din povestea ta.
Piesa Origin a fost compusă inițial de Theea Miculescu și produsă de David Ciente, ulterior mi-am pus și eu amprenta. Pe această versiune cânt doar eu, dar pentru celelalte variante am produs și compus părți reprezentative stilurilor și colaborat cu 3 dintre cei mai frumoși și talentați artiști de la noi. Tu cui ai vrea să îi spui <<Să te întorci!>>?” ne spune Majii. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.