Kiss Music News

Sora artistei Céline Dion dă detalii despre starea vedetei: „Nu are control asupra mușchilor ei”

Céline Dion încă se luptă cu boala autoimună de care suferă.

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la 7 Jours, sora artistei Céline Dion, Claudette, a povestit că vedeta nu se simte prea bine.

„Nu are control asupra mușchilor ei. Ceea ce mă doare cel mai tare este că ea a fost mereu disciplinată și întotdeauna a muncit din greu”, a spus ea.

Claudette a vorbit și despre cum Céline visează să revină pe scenă, așa cum speră și ea. „Cum va fi asta? Nu știu. Corzile vocale sunt un mușchi, iar inima este un mușchi. Asta mă afectează pe mine.”

Dion a povestit în urmă cu un an, în decembrie 2022, cum suferă de o boală neurologică autoimună - „Stiff Person Syndrome” - iar asta înseamnă că are spasme musculare, iar vocea ei este afectată. Din acest motiv, Céline și-a amânat toate concertele până în aprilie 2024. 

„Muncesc din greu să-mi recuperez forța, dar turneele pot fi extrem de dificile, chiar și atunci când ești la un potențial de 100%. Îmi pare incredibil de rău pentru faptul că trebuie să vă dezamăgesc din nou.

Nu este fair față de voi să tot amân concertele, și chiar dacă mi se rupe inima, este mai bine să anulăm totul acum, până când voi fi cu adevărat pregătită să revin pe scenă”, a spus ea la acea vreme.





Boala de care suferă artista este una foarte rară și afectează una dintr-un milion de persoane. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.