Kiss Time Out

Există șanse ca George Clooney să-l joace din nou pe Batman? Ce a răspuns actorul

Ți-ar plăcea să-l vezi pe George Clooney din nou în rolul lui Batman?

La mai mult de 25 de ani de când a jucat în „Batman & Robin” (1997), actorul a povestit recent despre posibilitatea de a-și relua acest rol. 

El a apărut drept Bruce Wayne în cel mai nou „The Flash”, lansat anul ăsta, dar a spus că nici nu-i trece prin minte să fie din nou Batman.

„Nu cred că există îndeajuns de multe droguri pe lumea asta ca eu să revin la acel rol”, a glumit Clooney, într-o conversație pe care a purtat-o cu cei de la Entertainment Tonight, la premiera filmului „The Boys in the Boat.”

Clooney a recunoscut de mai multe ori, de-a lungul anilor, că postura de supererou nu este pentru el. „Am făcut un film cu supereroi și am dat-o în bară atât de tare, încât nu m-au mai lăsat pe platourile de filmare”, a spus el râzând într-un interviu din 2021.

Iar la început de decembrie, actorul a mărturisit că nu-și va lăsa nici soția, pe Amal Clooney, nici copiii, să vadă acel film. „Sunt anumite filme despre care spun - mi-ar plăcea ca soția mea să aibă ceva respect pentru mine.”

„Batman & Robin” a fost regizat de Joel Schumacher și a avut o distribuție de excepție - Chris O'Donnell a fost Robin, Alicia Silverstone - Batgirl, Uma Thurman a jucat-o pe Poison Ivy și Arnold Schwarzenegger a fost Mr. Freeze.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.