Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 21 decembrie - invitați Alex Bogdan și Matei Dima

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Penultima emisiune din acest an a început cu Oprișan povestind cum s-a pregătit pentru ziua de azi, despre care el aflase că va fi una cu un strat de zăpadă de 10 cm în București. 

Tot Oprișan a anunțat că șmecherii nu se îngrașă de Crăciun, ci înainte de Crăciun, asta și în contextul în care Corina a anunțat că are pe birou un cozonac de un metru. 

Colindul Kiss FM

Corina a anunțat ascultătorii că au și un colind pentru ei, colindul Kiss FM.

„Acum fix un an, dacă mi-ar fi spus cineva că o să cânt alături de Andra, Smiley, Feli, Alina Eremia, Mario Fresh, Nicole Cherry, Andrei Ursu plus alte mari voci și bine înțeles alături de co-repetitorii Ciprian Dinu și Cătălin Oprișan, împreună cu Ana Moga și Alex Ștefănescu, colegii noștri, aș fi zis că e diliu. Dar, iată, astăzi s-a lansat Colindul de Crăciun KissFM ALL STARS. Vă las linkul la video în bio, să vă bucurați alături de noi. Crăciun fericit, oameni buni! Și chiar dacă asculți doar Bach și Mozart, tot îți va plăcea colindul nostru”, a scris Corina încă de ieri pe contul ei de Instagram.

Ca în fiecare an, v-am pregătit un colind special, care sperăm să vă facă sărbătorile mai frumoase!

Mulțumim Alexandra Stan, Alina Eremia, Andia, Andra, Andrei Ursu, Feli, Holy Molly, Jo, Juno, Liviu Teodorescu, Mira, Mario Fresh, Nicole Cherry, Olivia Addams, Raluka, Smiley. We 💋 you all!


Semnificațiile zilei:

La capitolul semnificațiile zilei, kissomanii s-au oprit la cea mai importantă:

  • 21 decembrie 1989 - Revoluția română din 1989 – La București, în actuala „Piață a Revoluției“, președintele Nicolae Ceaușescu a convocat un mare miting în sprijinul poziției sale față de evenimentele de la Timișoara. Aflat în balconul C.C. al PCR, Nicolae Ceaușescu a început să le vorbească muncitorilor adunați în piață. Mitingul se transmitea în direct la radio și televiziune. La un moment dat, în timpul discursului lui Ceaușescu, din mulțime, pe lângă lozincile cunoscute, se fac auzite fluierături, huiduieli și țipete, iar transmisiunea a fost întreruptă. 

Ei au povestit cu emoție în glas și câteva dintre amintirile pe care le au de atunci.

Ai cuvântul

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „j”.  Cătălina din Botoșani a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la 10 din cele 10 întrebări. Așadar, ea a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogată cu 100 de euro. 

Dăm cozonaci

Și astăzi Corina, Ciprian și Cătălin au avut cozonaci de dat de la Boromir. 

„Sunt tradiții de Crăciun care au intrat în aluatul din care suntem plămădiți. Precum cozonacul, invitat nelipsit la masa românilor. Dar sunt și ritualurile acelea păstrate cu sfințenie numai în familia ta… și asta face sărbătoarea Crăciunului specială: Kiss FM și Boromir vor să afle obiceiul acela unic care face Crăciunul Perfect în familia ta. De 29 de ani, Boromir are toate ingredientele bucuriei de a fi împreună: cozonaci cremoși, preparați prin dospire lentă cu maia”, a anunțat Ciprian.  

Pentru a câștiga un coș de cozonaci Boromir din Colecția de Crăciun, ascultătorilor li s-a cerut să vină WhatsApp-ul (0722 20 60 20) Kiss FM cu cel mai cremos și fin mesaj sau completare funny:  La mine în familie, Crăciunul nu-i Crăciun fără cozonac și...

Mesajul câștigător a venit de la Cristina: „La mine-n familie, Crăciunul nu e Crăciun fără cozonac și fără momentul de lângă brad, când stăm cu copiii și povestim ce ne-a plăcut și ce nu în anul care tocmai a trecut și ce ne dorim de la anul care vine”.  

Invitații emisiunii - Alex Bogdan și Matei Dima

Alex Bogdan și Matei Dima au venit la DesKiss Dimineața pentru a vorbi despre noul lor film, care va avea premiera pe 2 ianuarie 2024. 


„Noi ne-am gândit că e data perfectă. După ce ai cheltuit toți banii pe sărbători, mai găsești acolo și niște bani de bilet de cinema, ca să mergi să râzi, să te distrezi la „Tati part-time”. E o comedie pentru toată familia. Una dintre primele noastre comedii curate, fără înjurături, deși are multe glume pentru părinți. Și Alex Bogdan este în rolul principal, alături de Eva Măruță”, a povestit Matei Dima, producătorul filmului. 
„Lumea trebuie să știe că e un film fenomenal, o comedie cum nu cred că s-a mai făcut în ultimii 98 de ani”, a adăugat și Alex Bogdan. 

Matei Dima a spus și că nu a fost greu să lucreze cu copii, pentru că a avut mult ajutor din partea Evei, mai ales atunci când Alex avea tantrumuri pe platoul de filmare. 

Filmul este scris de Matei Dima și de Letiţia Roşculeţ, iar din distribuție mai fac parte nume cunoscute precum Alexandru Ion, care poate fi văzut în „Lia - soţia soţului meu” la Antena 1, Doina Teodoru (fostă câştigătoare „iUmor” şi actriţă în „Camera 609”), Ştefan Floroaica, George Ivaşcu („Clanul”, Pro TV), Nelu Cortea (fost jurat „iUmor” şi câştigător „America Express”), Raluca Aprodu („Ruxx”, Poveste de dragoste”), Mihaela Teleoacă („Profu'”) şi Ela Crăciun.

Povestea din film este următoarea: Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a făcut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariţia Mayei (Eva Măruţă), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deşi nu se pricepe deloc cu copiii. Viaţa lui Iustin este dată peste cap, însă nici Maya nu este încântată de noul ei „tati part-time”.

Matei Dima a mai dezvăluit că e de părere că „Tati part-time” este cel mai bun film pe care l-a făcut până acum. 

Corul Corul Dinu Lipatti în studio

Copiii de la Corul Dinu Lipatti au venit la Kiss FM, unde au cântat colinde pentru ascultători, dar au interpretat și Capra. 


Armin van Buuren vine la Saga 2024

Pe final de emisiune, cele trei vitamine C au anunțat că biletele pentru festivalul SAGA 2024 s-au pus în vânzare, dar și că Armin vine din nou la BUCUREȘTI!

În afară de Armin, valul 1 de artiști la SAGA îi cuprinde pe Artbat, Dennis Lloyd, James Hype, Loreen, Nico Moreno și Raye.

Mai mult, kissomanii au avut și un concurs fulger pentru ascultători. Întrebarea a fost: pe care dintre artiștii din primul val SAGA 2024 ți-i dorești cel mai mult și de ce. Astfel, o invitație dublă a mers către un fan adevărat care a transmis un mesaj plin de entuziasm, dar din care nu s-a înțeles mare lucru.


DesKiss Dimineața - invitați Alex Bogdan și Matei Dima - 21 decembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:17:51

DesKiss Dimineața - 15 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:19:48

DesKiss Dimineața - invitat Haddaway - 14 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:15:09

DesKiss Dimineața - 13 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:23:56

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.