Kiss Music News

Cel mai frumos colind e aici - Kiss FM All Stars, „Vine iar Crăciunul”

Tradiția continuă!

E perioada din an în care împodobim bradul, facem prăjituri, punem luminițe și așteptăm să petrecem timp cu oamenii dragi.

Însă, mai important decât orice, este perioada în care ne dorim să fim mai blânzi, mai buni, mai darnici și generoși, perioada în care suntem recunoscători și ne dorim pace.

Kiss FM completează spiritul Crăciunului și aduce pentru toți ascultătorii un cadou minunat, un colind care-ți va merge direct la suflet și care te va cuprinde în brațe și-ți va da o stare de bine. 

„Vine iar Crăciunul” este un cover după „Carol of the Bells” și are versuri semnate de colegul nostru Alex Ștefănescu.

Compozitorii melodiei sunt Mykola Leontovych, Lucian Nagy, Tatiana Stefan și Alex Ștefănescu, în timp ce filmările și înregistrările au avut loc la studiourile HaHaHa Production.

Pe lângă echipa DesKiss Dimineața (Corina Băcanu, Ciprian Dinu și Cătălin Oprișan), îi vei vedea pe Ana Moga și pe Alex Ștefănescu, alături de o groază de artiști populari și talentați - Alexandra Stan, Alina Eremia, Andia, Andra, Andrei Ursu, Feli, Holy Molly, Jo, Juno, Liviu Teodorescu, Mira, Mario Fresh, Nicole Cherry, Olivia Addams, Raluka, Smiley.


Rezultatul este o muncă de echipă fantastică și o melodie pe care sigur o vei asculta pe repeat! 

I-ai dat play?

Îți urăm Crăciun Fericit și sărbători cu bine!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.