Kiss Bits

Cum au ajuns mai mulți români să renunțe la telefonul cu care au venit de acasă în timpul unui party Samsung

Join the Flipside este o campanie Samsung prin care și-au propus să le arate românilor beneficiile la Samsung Galaxy Z Flip5 și Z Fold5.

de Mihai Popescu 

Toți suntem destul de atașați de telefoanele noastre, pentru că, până la urmă, vorbim de niște minicalculatoare cu care ne facem treaba la serviciu, ne ținem toate amintirile prețioase, save game-urile de la jocuri și aplicațiile favorite care ne fac viața mai bună. De asta ne poate și speria o întrebare de tipul „ai renunța la telefonul ăsta azi pentru altul?”. E greu să accepți schimbarea, chiar dacă uneori îți poata da o senzație de libertate cum nici nu bănuiai.


O astfel de întrebare au primit și cei care venit la partyul Samsung Join the Flipside, unde peste jumătate din invitații prezenți la eveniment au renunțat pe loc la telefonul lor personal în favoarea unui Samsung Galaxy Z Flip5 sau Z Fold5.

Totul a făcut parte din campania „Join the Flipside. Switch to Freedom”, lansată în octombrie, prin care Samsung și-a propus să le arate românilor multitudinea de beneficii care apar când treci pe un telefon pliabil, dar și ideea de rebeliune față de preconcepțiile pe care le avem cu toții despre cum ar trebui să arate un smartphone clasic.


Timp de două luni Inna, Deliric și alți membri #teamGalaxy au arătat cum a fost această trecere pentru ei, fie că vorbim de selfie-urile incredibile pe care le face Z Flip5 la un semn din mână sau de cum poți lucra pe ecran dublu pe Z Fold5, pe care acum poți face și drag and drop dintr-o aplicație în alta, sau modul în care se transformă într-o minitabletă când ai nevoie de ceva pe care se te uiți la clipurile favorite.

Pentru Deliric a fost important că-l ajută la muncă, după cum a explicat: „Unele zile vin cu mult de lucru, știi că am multă treabă, dar am libertatea s-o fac cum vreau eu, de unde vreau eu, chit că e grabă.” Dar a rămas fascinat și de feature-urile telefonului: „Există ceva mai bun decât un ecran Samsung? Da, două ecrane Samsung. Acum sigur îți ajung. Ești liber să te vezi cum vrei.”


Pe când pentru Inna a fost utilă funcția de selfie pe la concertele ei: „Unele momente sunt de neuitat și am libertatea de a le păstra cu un gest. Desigur, și bateria lungă i-a folosit mult artistei: „Sunt zile care au o energie de neuitat și am libertatea de a le trăi mereu la maxim fără pauze de reîncărcare.”


Campania s-a încheiat cu petrecerea de care ziceam mai sus, unde au fost invitați un număr restrâns din cei 2000 înscriși să primească un concert privat cu Inna și Deliric. La party li s-au dat Samsung Galaxy Z Flip5 sau Z Fold5 să le testeze. După concert, 55% dintre ei au fost inspirați și au zis „da, vreau să renunț la telefonul meu pentru acesta”, asta deși mulți dintre ei aveau alte telefoane flagship de la Samsung, dar și de la competitori.

„Puteți să păstrați telefoanele, dacă vreți să le dați la schimb cu ale voastre” i-a anunțat Deliric pe petrecăreți după concert. „Fără niciun fel de glumă! Faceți switchul și ați plecat cu el acasă și suntem toți prieteni. You joined the Flipside, suntem frați!”


Desigur, au avut ocazia să-și transfere informațiile dintr-un telefon în altul la niște zone specifice de transfer, deci poți spune că și-au păstrat libertatea datelor într-un format nou, mai fun, mai bun și mai foldable on the flipside.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.