Kiss Music News

Majii și IRAIDA au compus ceva „Paradoxal”

Paradoxal", prima colaborare dintre Majii și IRAIDA, este piesa care explorează un univers complex al iubirii plin de contraste și dualități. Cu o simfonie captivantă, ce amestecă elemente muzicale diverse, această piesă devine o călătorie sonoră în inima unei iubiri paradoxale.

Versurile reflectă contradicțiile și emoțiile intense ale unei relații în care atunci când unul spune “da”, altul preferă să spună “nu”. Această dualitate creează un dans continuu între atracție și respingere, între lumină și întuneric, iar Majii și IRAIDA oferă o interpretare cu adâncime și sensibilitate.

Piesa a fost scrisă de Adelina Stîngă (IRAIDA), Majii și Sebastian Tudor (Bastien). Producția a fost realizată de Petre Octavian Ioachim (ACHI).  ,,Paradoxal" vine alături de un videoclip super fun, cu credite către Jimachez - edit & grading, David Mogan - DP și Ioana Stan - VHS.  


Majii este un proiect fondat în anul 2018, care încurajează entertainmentul și arta în toate formele și culorile lor. Majii nu se limitează la o singură cale de exprimare artistică și nici la un stil muzical, întrucât scopul final este dizolvarea etichetelor de orice fel - alături de o experiență audio-vizuală completă. De-a lungul anilor, Majii a experimentat și deprins expertiză în songwriting, producție, alături de scenaristică și regie. Nucleul proiectului constă în subiectele abordate în piese și în natura metamorfică a interpretării acestora. Formele de artă folosite drept căi de comunicare ale conceptului sunt variate, de la versuri, muzică și interpretare la pictura, design vestimentar și, nu în ultimul rând, transpunerea "filmului" în videoclipuri. Majii a căpătat notorietate pe platforma Tiktok, unde a și pus bazele conceptului Majiivers - MajiiMultivers, prin clipuri video în care a speculat varii stiluri muzicale, de la pop și trap la metal și manele. EP-ul ,,Vineri 13” a marcat începutul lansărilor muzicale integrate în acest concept în care artistul reinventează piesa sa în diverse stiluri. Pe acest material s-au auzit vocile unor artiști precum Alina Eremia, Vescan, Iuly Neamțu și Iijam. Recent, Majii a lansat și ,,Să te întorci”, un colaj muzical cu interpretări în zona pop, trap, operă și balcanic, alături de AMI, Erika Isac, Laura Brumă (Vass) și Iijam,

IRAIDA este cântăreață și unul dintre cei mai apreciați compozitori din industria muzicală românească. A scris cântece pentru artiști precum Banx & Ranx, Rêve, INNA, Alexandra Stan, Sak Noel, Elvana Gjata, SICKOTOY, Manuel Riva, Olivia Addams, Gromee, Antonia și mulți alții. Personalitatea ei puternică și puterea ei de a obține ceea ce își dorește este și mai puternică. Colaborarea cu Manuel Riva, “Modern Love”, a urcat rapid în topul clasamentelor, ajungând pe locul 1 în Top 200 Shazam în Bulgaria și România, plus multe alte clasamente din diferite țări. Datorită vocii sale cameleonice, artista este întotdeauna perfectă pentru orice act artistic, iar anul acesta a avut ocazia să colaboreze cu DJ-ul polonez Gromee, alături de care a lansat piesa “Don’t Stop The Party”. Colaborarea sa alături de Puya, pentru piesa ,,Opriți planeta”, au propulsat-o în topuri. Aceasta a stat în Top 10 Media Forest timp de 20 de săptămâni, atingând locul #1. Ultimul single al artistei se numește ,,NTM (Nu te mint)” și este prima sa piesă solo complet în română. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.