Cool Stuff

Ce e nou pe Netflix în luna ianuarie - miniserie de la creatorii Narcos, filmul Spaniei pentru premiile Oscar și un film de acțiune cu Kevin Hart

Începem cu urarea clasică: fie ca noul an să vină cu cât mai multe momente petrecute alături de cei dragi și cât mai multe filme & seriale urmărite împreună!

Pentru luna ianuarie ai pe Netflix: Griselda, o miniserie venită de la creatorii Narcos, inspirată din viața priceputei și ambițioasei Griselda Blanco, cea care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie, cu Sofía Vergara în rolul principal; Society of the Snow, filmul selectat să reprezinte Spania la Premiile Oscar în 2024, o relatare fascinantă despre o tragedie din Anzi, regizată de J. A. Bayona; și Lift, unde o echipă internațională de hoți vrea să fure 500 de milioane de dolari în aur dintr-un avion în zbor.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: The Brothers Sun, un serial plin de comedie și acțiune, cu Michelle Yeoh în rolul principal; Good Grief, o călătorie de regăsire după moartea neașteptată a soțului, cu Daniel Levy și Luke Evans; și Break Point: Sezonul 2, un nou sezon care documentează viața din teren și din afara lui a unor jucători de tenis de top.

În plus, filmele Downton Abbey: A New Era, Still Alice și Spider-Man: No Way Home vin pe platformă, așa că nu uita să le adaugi în lista ta!

Society of the Snow - 4 ianuarie

În 1972, zborul 571 al Forțelor Aeriene din Uruguay, închiriat pentru a transporta o echipă de rugby în Chile, se prăbușește pe un ghețar din inima Anzilor. Doar 29 dintre cei 45 de pasageri au supraviețuit accidentului catastrofal. Regăsindu-se într-unul dintre cele mai dure medii din lume, ei se văd nevoiți să recurgă la măsuri extreme pentru a supraviețui.



Lift - 12 ianuarie

O echipă internațională de hoți, condusă de Cyrus Whitaker (Kevin Hart), se grăbește să fure 500 de milioane de dolari în aur dintr-un avion de pasageri care zboară la o altitudine de 12 mii de metri. 



GRISELDA (serial) - 25 ianuarie

GRISELDA este inspirat din viața priceputei și ambițioasei Griselda Blanco din Columbia, care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie. În anii 1970 – 1980, în Miami, Blanco deținea o combinație letală de cruzime nebănuită și șarm, care au ajutat-o să penduleze cu grație între afaceri și familie și să devină cunoscută drept „Nașa”.

Cu Sofía Vergara în rol principal, care deține și funcția de producător executiv, miniserialul dramatic GRISELDA a fost creat de Eric Newman, care a fost și realizatorul serialelor NARCOS și NARCOS: MEXIC. Lui i se alătură Andrés Baiz, care semnează regia tuturor celor șase episoade și care, anterior, a regizat serialul NARCOS.



FOOL ME ONCE (serial) - 1 ianuarie

Fosta soldată Maya își vede soțul despre care știa că fusese ucis în imaginile filmate cu o cameră ascunsă și descoperă o conspirație cu rădăcini adânci. 


THE BROTHERS SUN (serial) - 4 ianuarie

Când familia îi este amenințată de un inamic misterios, membrul unei triade din Taipei merge în Los Angeles pentru a-și proteja mama îndărătnică și fratele neștiutor. 



KÜBRA (serial) - 25 ianuarie

După ce primește mesaje care par a prezice viitorul, un mecanic începe să creadă că ele vin chiar de la Dumnezeu și ajunge rapid în centrul atenției.



SIXTY MINUTES - 19 ianuarie

Un luptător de arte marțiale mixte își face inamici periculoși atunci când renunță la un meci pentru a ajunge la ziua de naștere a fetei sale, disperat să nu piardă custodia. 



THE KITCHEN - in curând în ianuarie

În mijlocul nedreptăților și al gentrificării omniprezente, un tânăr găsește o comunitate în ultimul loc rămas pentru locuitorii defavorizați ai Londrei. 



BITCONNED - 1 ianuarie

Documentarul polițist bazat pe fapte reale urmărește trei indivizi care își finanțează viețile luxoase prin milioane de la investitorii de pe piața criptomonedelor. 



BREAK POINT: SEZONUL 2 - 10 ianuarie

Cei mai buni tenismeni ai lumii revin pe teren și țintesc încă o dată spre glorie într-un nou și istovitor sezon de mare șlem.



ALEXANDER THE GREAT - 31 ianuarie

Combinând interviuri ale experților și reconstituiri captivante, documentarul dramatic explorează viața lui Alexandru cel Mare până la cucerirea Imperiului Persan. 

Alte titluri licențiate care vor urca pe platformă în luna ianuarie: 

1 ianuarie 
Ambulance
Marry Me
Redeeming Love
Sing 2
The Vow

5 ianuarie
The Bad Guys

7 ianuarie
Downton Abbey: A New Era

9 ianuarie
Dear Evan Hansen

13 ianuarie
Firestarter

15 ianuarie
Still Alice
When the Bough Breaks

20 ianuarie
The Real World: Sezonul 16

24 ianuarie
Resident Evil: Welcome to Raccoon City

31 ianuarie
Don't Breathe 2
Spider-Man: No Way Home
The Pretty One
The Roommate

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.