Kiss Music News

Britney Spears spune că nu se va mai întoarce niciodată la muzică

Artista se ferește de showbiz.

Fanii Britney Spears s-au bucurat foarte tare atunci când au citit o serie de zvonuri despre cum artista pregătește muzică nouă, dar, în realitate, lucrurile nu stau deloc așa.

Vedeta a ținut să clarifice informațiile din online, așa că a publicat o postare pe Instagram, unde a vorbit despre cum nu are niciun plan să revină în industria muzicală.




„Aș vrea să stabilim un lucru - majoritatea știrilor sunt gunoi. Tot vorbesc despre cum apelez la diferiți oameni pentru un album nou. Nu mă voi întoarce vreodată la muzică. Când scriu, scriu pentru că-mi place sau scriu pentru alții. Pentru cei care mi-ați citit cartea, sunt foarte multe informații pe care nu le știți despre mine. Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni, în ultimii doi ani. Sunt ghostwriter și, sincer, mă bucur de asta”, a notat ea.

În 2023, Britney și-a lansat cartea „The Woman In Me”, publicație care a devenit automat bestseller. Cartea vorbește despre drumul ei spre succes, dar și despre dezamăgirile provocate de faimă, cât și despre perioada în care a stat sub tutela tatălui ei și nu a putut lua decizii personale.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.