Kiss Time Out

5 dintre cele mai așteptate filme ale lui 2024

2024 se anunță promițător la capitolul premiere, iată cinci dintre cele mai așteptate filme ale noului an.

The Fall Guy (2024)

Regizat de: David Leitch

Cu: Ryan Gosling, Emily Blunt

PREMIERA: 1 martie

David Leitch a devenit sinonim cu filmele de acțiune spectaculoase. Leitch, un fost cascador care a regizat anterior „John Wick”, „Atomic Blonde”, „Deadpool 2” și „Hobbs & Shaw”, se ocupă acum de o adaptare cinematografică a unei emisiuni TV din anii '80 despre un cascador care se transformă în vânător de recompense. Ryan Gosling va juca rolul principal alături de Emily Blunt, în ceea ce va fii cu siguranță și una dintre cele mai de succes comedi romantice din prima jumătate a lui 2024. 


Dune: partea a doua (2024)

Regizat de: Denis Villeneuve

Cu: Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Stellan Skarsgård

Premiera: 15 martie

Prima parte a câștigat șase premii la cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar și a fost nominalizat la alte patru categorii, inclusiv la categoria Cel mai bun film. În partea a doua, nume mari precum Florence Pugh, Léa Seydoux, Austin Butler și Christopher Walken se alătură distribuției, în timp ce Villeneuve povestește a doua parte a romanului SF epic al lui Frank Herbert. Dune 2 e cu siguranță unul dintre cele mai așteptate și de neratat SF-uri din 2024.


Deadpool 3 (2024)

Regizat de: Shawn Levy

Cu: Ryan Reynolds, Hugh Jackman și Leslie Uggams

Premiera: 3 mai 

Primul film Deadpool de când Disney a cumpărat Fox va fi cu siguranță ceva de văzut, deoarece franciza condusă de Ryan Reynolds este iubită pentru umorul său interzis minorilor. Modul în care „Deadpool 3” se va îmbina cu tonul MCU, având în vedere că e deja trâmbițat ca interzis celor sub 13 ani, este un mister, la fel ca și modul și motivul pentru care Hugh Jackman își desface ghearele de Wolverine după mult lăudatul cântec de lebădă care a fost „Logan”.


Furiosa (2024)

Regizat de: George Miller

Cu: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Tom Burke, Nathan Jones și Angus Sampson

Premiera: 24 mai 

Anya Taylor-Joy va interpreta o versiune mai tânără a lui Imperator Furiosa, o adevărată războinică ce conduce camioane de război, în acest prequel al filmului „Mad Max: Fury Road”, unul dintre cele mai bune filme din ultimele decenii. George Miller va regiza, firește, încă o dată, iar Chris Hemsworth va fi co-protagonistul filmului, care spune povestea răpirii lui Furiosa și a ascensiunii ei în rândurile clanului lui Immortan Joe.


Joker: Folie à Deux (2024)

Regizat de: Todd Phillips

Cu: Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Brendan Gleeson, Zazie Beetz, Catherine Keener și Jacob Lofland

Premiera: 4 octombrie 

Regizorul Todd Phillips se va ocupa și de continuarea filmului de mare succes, care l-a făcut pe Joaquin Phoenix să câștige Oscarul pentru cel mai bun actor. În „Folie à Deux”, el va fi acompaniat de Lady Gaga, care o va interpreta pe Harley Quinn, interesul său amoros (e complicat), iar filmul va fi, se pare, un musical. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.