Kiss Music News

Ed Sheeran a câștigat primul său premiu Emmy: „Nu m-am așteptat deloc la asta”

Ed Sheeran a mai adăugat un trofeu la listă.

Artistul a câștigat recent primul său Emmy pentru cea mai bună muzică și cele mai bune versuri într-o serie televizată, în cadrul Creative Arts Emmys, eveniment amânat din cauza grevei scenariștilor și actorilor din SUA.

El a luat trofeul cu piesa „A Beautiful Game”, melodie care apare în sezonul 3 din seria populară „Ted Lasso.” 


Alte piese nominalizate au fost din show-uri precum „Ginny & Georgia”, „The L Word: Generation Q”, dar și „The Marvelous Mrs. Maisel.”

Ed nu a fost prezent să-și accepte premiul, dar a scris un mesaj de mulțumire pe contul său de Instagram.




„Am câștigat un Emmy seara trecută. Nu m-am așteptat sub nicio formă să câștig, așa că a fost o adevărată surpriză să mă trezesc cu această veste. Mi-ar fi plăcut foarte tare să accept premiul în persoană, dar sunt în punctul să accept turneul în Asia, așa că din păcate nu am putut.

Am scris o piesă pentru „Ted Lasso” alături de Max Martin, intitulată „A Beautiful Game.” Eram cu toții fani ai seriei și am fost rugați să facem o melodie pentru sezonul final, așa că acum doi ani, în luna asta, ne-am întâlnit într-un studio și am scris un cântec despre iubire și fotbal, și cum mereu este vorba despre călătorie mai mult decât despre destinație”, a notat Sheeran.

Artistul a vorbit și despre cum se simte onorat pentru câștig, mai ales că a fost nominalizat alături de piese extrem de bune, ale unor artiști senzație. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.