Cool Stuff

„3 Body Problem”, serialul Netflix ce redefinește genul SF, va avea premiera pe 21 martie

În spatele fiecărui plan există un creier. Trebuie doar să sapi.

Creatorii David Benioff și D.B. Weiss (Game of Thrones), câștigători ai mai multor premii Emmy, și creatorul nominalizat la Emmy Alexander Woo (The Terror: Infamy, True Blood) prezintă „3 Body Problem” (Problema celor trei corpuri), o poveste captivantă, ce redefinește drama SF prin misterele sale multistratificate și miza enormă care transcende granițele genului. Serialul este bazat pe apreciata trilogie de succes internațional „3 Body Problem”.

O decizie crucială luată de o tânără femeie în China anilor ’60 reverberează în timp și spațiu până în prezent. Când legile naturii se dezlănțuie în mod inexplicabil sub ochii lor, un grup restrâns de oameni de știință străluciți își unește forțele cu un detectiv curajos pentru a înfrunta cea mai mare amenințare din istoria omenirii. Seria îi are în distribuție pe Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong și Jonathan Pryce.

Derek Tsang și Andrew Stanton vor avea rolurile de regizori și co-producătorii executivi. Printre ceilalți regizori se numără Jeremy Podeswa și Minkie Spiro.

Iată primul trailer pentru acest nou serial care va face valuri: 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.