Cool Stuff

Un nou film Star Wars îi va aduce pe The Mandalorian și Grogu pe marele ecran

Jon Favreau va regiza și va produce acest nou film.

Un nou film Star Wars a fost anunțat, intitulat „The Mandalorian & Grogu”. Acesta va fi regizat și produs de Jon Favreau și va începe producția la sfârșitul acestui an.

Acesta va fi primul film Star Wars de la „Star Wars: The Rise Of Skywalker” din 2019, filmul de 1 miliard de dolari care a încheiat saga originală a francizei. Cu toate acestea, au existat de atunci câteva seriale de televiziune de succes, inclusiv „The Mandalorian”.

Serialul, creat de Favreau, urmărește un vânător de recompense interpretat de Pedro Pascal și are ca protagonist un personaj îndrăgit pe nume Grogu, cunoscut de asemenea de fani ca Baby Yoda. Serialul are în prezent trei sezoane și un al patrulea este în curs de dezvoltare. Alte seriale din MandoVerese care au crescut în popularitate în ultimii ani includ „The Book Of Boba Fett”, „Ahsoka” și viitorul serial „Skeleton Crew”.

Favreau a spus într-o declarație: „Perspectiva de a-i aduce pe Mandalorian și pe ucenicul său Grogu pe marele ecran este extrem de interesantă.”

Data de lansare pentru The Mandalorian & Grogu nu a fost confirmată, însă există câteva filme Star Wars fără titlu pe care să le așteptăm cu nerăbdare în viitor, primul fiind programat pentru 22 mai 2026, al doilea pentru 18 decembrie 2026 și al treilea pentru 17 decembrie 2027.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.