Cool Stuff

Globurile de Aur 2024: motivul pentru care Emily Blunt & John Krasinski au devenit virali

Oare care să fie varianta corectă?

Oamenii au o pasiune pentru cuplurile de la Hollywood care rezistă testului timpului, dar lucrurile se intensifică atunci când există zvonuri despre o posibilă despărțire. 

Actorii Emily Blunt și John Krasinski au o căsnicie de peste 13 ani, dar atunci când și-au făcut apariția pe covorul roșu de la Globurile de Aur, deși păreau foarte fericiți, au purtat o conversație pe care fanii au luat-o imediat în vizor.

De fapt, avem o situație de tipul „telefonul fără fir”, unde ceea ce i-a spus Krasinski lui Blunt poate să fie ușor interpretabil, dar mai bine sună varianta „cu scandal.” 

Un clip cu ei doi a devenit viral, după ce actorul pare să-i fi șoptit soției sale: „I can’t wait to divorce, I’m serious” (n.r. abia aștept să divorțez, sunt serios). Voci mai blânde au înțeles că ar fi zis: „I can’t wait to get through this” (n.r. abia aștept să trecem peste asta) sau „I can’t wait to get indoors” (n.r. abia aștept să mergem înăuntru).

Lucrurile nu s-au lămurit nici până în ziua de azi, dar cam ăsta este exemplul pentru o situație care poate ajunge virală peste noapte. Video-ul îl poți vedea și tu mai jos.

PS: Ce crezi că a zis?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.