Cool Stuff

Cele mai așteptate 10 seriale din 2024 - crime misterioase, comedii, SF-uri, supereroi și următoarele capitole ale unor super-seriale

Este un nou an, ceea ce înseamnă că a sosit momentul să ne bucurăm de o mulțime de seriale care vor avea premiera sau vor reveni cu un nou sezon în 2024 .

Iată care sunt până acum cele mai așteptate 10 seriale din 2024:

„True Detective: Night Country” (HBO, 14 ianuarie)

Cel de-al patrulea sezon din „True Detective” vine cu un personaj principal interpretat de Jodie Foster. Actrița revine într-un serial după o pauză de mai bine de patru decenii.

Supranumit „Night Country” (Țara nopții) pe bună dreptate, cele șase episoade sunt plasate în peisajul întunecat și înghețat al Alaskăi. Ofițerii de poliție Liz Danvers (Foster) și Evangeline Navarro (Reis) se ciocnesc din cauza tehnicilor lor diferite în timp ce investighează dispariția mai multor bărbați de la un centru de cercetare.

„Expats” (Prime Video, 26 ianuarie)


Știm deja că dacă Nicole Kidman joacă într-o dramă TV, va fi un spectacol captivant. În serialul „Expats”, ea o interpretează pe Margaret, care se mută în Hong Kong cu familia ei și se alătură unei comunități foarte unite de alți expați. Cu toate acestea, o tragedie are loc când fiul ei mic se pierde într-o zi în mulțime, afectând relația lui Margaret cu cei dragi. „Expats” a fost regizat de Lulu Wang, regizorul filmului „The Farewell”, și, ca și în cazul acelui proiect, credem că este de așteptat să apară lacrimi.

„Mr. And Mrs. Smith” (Prime Video, 2 februarie)

În această reinterpretare a filmului din 2005 cu Brad Pitt și Angelina Jolie, Donald Glover și Maya Erskine interpretează rolurile unor spioni înarmați care au o căsătorie aranjată. Să sperăm că, în realitate, chimia lor comică este la fel de bună ca în teaserul de mai sus.

„Avatar: The Last Airbender” (Netflix, 22 februarie)

Această mult așteptată drama SF despre maturizare îl urmărește pe Aang (Cormier), un tânăr Avatar care trebuie să stăpânească cele patru elemente ale lumii pentru a salva universul. El face echipă cu frații Katara și Sokka și, împreună, cer ajutorul unora dintre personajele memorabile ale serialului original. Mai mulți actori americani de origine asiatică s-au alăturat proiectului, printre care Danny Pudi, Ken Leung, Amber Midthunder, Utkarsh Ambudkar și Arden Cho.

„Shōgun” (FX, 27 februarie) 

După ce a fost anunțată în 2018, această nouă adaptare a romanului lui James Clavell devine, în sfârșit, realitate. Co-creat de Rachel Kondo și Justin Marks, „Shōgun” este un serial cu 10 episoade care, doar pe baza trailerului, arată uimitor și plin de acțiune. În Japonia anilor 1600, un marinar englez ajunge aici pe o navă naufragiată cu secrete care ar putea ajuta un războinic, Yoshii Toranaga (Sanada), care se confruntă cu o luptă pentru viața sa împotriva dușmanilor săi politici. Viețile celor doi bărbați sunt interconectate și mai mult prin ajutorul unei traducătoare, interpretată de Anna Sawai, o nobilă misterioasă aflată în mijlocul propriei bătălii.

„The Regime” (HBO, 3 martie) 

Kate Winslet este o altă figură familiară care se întoarce pe HBO în acest an. Vedeta din „Mare Of Easttown” interpretează rolul unui lider autoritar în satira politică „The Regime”.

„Fallout” (Prime Video, 12 aprilie) 

„The Last Of Us” a demonstrat că un joc video poate fi adaptat cu succes într-un serial TV live-action. Acum să vedem dacă „Fallout” poate continua această linie. La fel ca „The Last Of Us”, „Fallout” este plasat într-un viitor postapocaliptic. La două sute de ani după un cataclism, un grup de supraviețuitori care trăiesc în adăposturi de lux revin la suprafața planetei pe care strămoșii lor au lăsat-o în urmă. Spre surprinderea lor, nu distrugerea este ceea ce îi așteaptă. În schimb, ei trebuie să se confrunte cu o lume nouă, ciudată și violentă și să se adapteze la mediul înconjurător. „Fallout” este regizat de duo-ul Westworld, Lisa Joy și Jonathan Nolan.

„House Of The Dragon - sezonul 2” (HBO, în această vară) 

Anul acesta ne întoarcem în Westeros cu ocazia revenirii Casei Dragonului. Prequel-ul Game Of Thrones centrat pe dinastia Targaryen a debutat în 2022 cu recenzii destul de solide. E de așteptat un sezon doi în care războiul dintre Rhaenyra și Allicent pentru tron continuă. Așteaptă-te să vezi dragoni sângeroși, peruci blonde lungi și cu siguranță mai mult incest în următorul sezon ce va avea premiera în această vară. 

„The Boys - sezonul 4” (Prime Video, TBA 2024) 

A fost nevoie de doi ani și de un sezon întreg din „Gen V” pentru a ajunge la cel de-al patrulea sezon al serialului „The Boys”. Să sperăm că așteptarea a meritat pentru ultimul capitol al teribilei drame a lui Eric Kripke. Serialul violent, care satirizează nebunia actuală a supereroilor, se va conecta cu evenimentele și personajele din spin-off-ul său, care a pus bazele noii runde din The Boys. În sezonul patru, Billy află despre virusul contagios care îl poate ucide pe Supes - așa că toată lumea cu adevărat ar face bine să se ferească. De asemenea, Jeffrey Dean Morgan se alătură distribuției în rolul unuia dintre vechii prieteni ai lui Billy.

„The Penguin” (HBO Max, TBA 2024) 


Dacă ți-a plăcut interpretarea lui Colin Farrell a unui personaj negativ clasic în Batman, atunci serialul „Pinguinul” este exact ceea ce îți dorești. În spin-off-ul realizat de Lauren LeFranc în urma filmului lui Matt Reeves din 2022, actorul revine la aspectul său de nerecunoscut ca Oswald Cobblepot aka Pinguinul.

Desfășurându-se după evenimentele din film, serialul îl urmărește pe Cobblepot pornit în misiunea de a-și recăpăta puterea în Gotham, unde găsește un dușman neașteptat în Sofia Falcone (Milioti), fiica rivalului de moarte Carmine (John Turturro). 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.