Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 11 ianuarie - invitata emisiunii: Mira

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

O nouă zi de muncă, o nouă zi de distracție cu cele trei vitamine C - Corina, Cătălin și Ciprian.

Seminficațiile zilei

Ciprian a trecut în revistă semnificațiile zilei de 11 ianuarie, deloc puține, dar dintre ele amintim doar: 

  • Ziua Mondială a Rezervațiilor Naturale
  • Ziua Internațională a lui „Mulțumesc” - Arată celor din jur prețuirea și aprecierea ta în fiecare zi. Dar dacă există o zi dedicată recunoștinței și cuvântului „Mulțumesc”, de ce să nu profităm cu toții de ocazie! Această zi este celebrată pe plan mondial încă din anul 1984.
  • Ziua învățării propriului nume în codul Morse

Oprișan i-a învățat pe ascultători cum să facă omletă atomică. Iată cum:  


Ai cuvântul

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „L”. Florentina a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la 9 din 10 întrebări. Așadar, ea a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogată cu 90 de euro. 

Apoi, Oprișan a citit știrea că un zimbru a intrat în curtea Mănăstirii Neamţ, iar imaginile cu această vizită mai puţin obişnuită au fost postate pe Facebook de stareţul mănăstirii, Benedict Sauciuc. 

Concurs cu Genius de la eMag

„Și dacă tot a început noul an, ia să privim un pic înapoi”, a citit Ciprian. „Uite, avem aici o listă de la prietenii de la eMAG, foarte interesantă. E despre abonamentul lor Genius. Paranteză, pentru cine nu știe deja ce e Genius: abonamentul Genius de la eMAG costă 99 de lei pe an și vine cu livrare gratuită, oferte speciale în 4 aplicații (eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful) și multe alte beneficii pe care vă invit să le descoperiți pe emag.ro/genius.”

Ei bine, cei de la eMAG tocmai ne-au anunțat ceva interesant despre abonații lor Genius în 2023. Cică în medie, un client Genius a plasat într-un an 60 de comenzi pe eMAG, 50 de comenzi pe Tazz, 40 de comenzi pe Freshful și 30 de comenzi pe Fashion Days. Deci asta înseamnă că, până la finalul anului, clienții Genius au rămas în medie cu aproape 1.200 de lei în buzunar din economii la transport și oferte exclusive.

„Nu sună rău deloc o economie de 1.200 de lei. Vă dați seama!  Da, chiar, hai să ne imaginăm: dacă ați avea cei 1.200 de lei cu care au rămas clienții Genius în 2023, ce ați face cu ei?”, a vrut Ciprian să afle de la ascultători și a mai anunțat că toată lumea care are curaj să scrie pe Whatsapp și să spună ce ar face cu acești 1.200 lei economisiți cu Genius, are șansa sa câștige un pachet cu voucher de cumpărături eMAG în valoare de 400 lei și 1 abonament Genius pentru un an. 

Mesajul câștigător a fost dat de Monica: „Dacă aș avea 1200 de lei, aș plăti creșa băiatului”.  

Invitata emisiunii - Mira 

Mira a trecut azi pe la DesKiss Dimineața pentru a cânta live piesa „Dor de tine”


După, ea a rămas la discuții cu cei trei kissomani. 

Mira a povestit că după emisiune pleacă în Maldive, dar și despre vacanța pe care a avută-o recent în Bali.

De asemenea, a povestit și despre cum a apărut piesa „Dor de tine”: 

„Piesa asta a fost făcută, a fost concepută în primă fază de niște băieți. Când am auzit-o am zis că asta e următoarea piesă pe care o voi lansa. Am simțit-o foarte tare, deși ea clar este despre o iubire de care-i este dor. Este o piesă melancolică, e pe nostalgie, iar în momentul ăla, chiar dacă mie nu-mi era dor, m-a apucat dorul”, a spus Mira. 

Mira a mai declarat că mâine se lansează oficial această piesă pe care a cântat-o în premieră la DesKiss Dimineața.  


Pentru noul an, Mira a spus că și-a propus să pornească într-un turneu prin țară, dar că pentru asta îi mai trebuie noi materiale. 

DesKiss Dimineața - invitată Mira - 11 ianuarie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:03

DesKiss Dimineața - 2 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:46

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.