Kiss Music News

Jennifer Lopez a lansat videoclipul melodiei „Can't Get Enough”, unde face mișto de faptul că a fost căsătorită de 4 ori

Jennifer Lopez nu duce lipsă de umor.

Artista, antreprenoarea și actrița de succes nu se ia foarte în serios, atitudine care i se potrivește, după cum putem vedea și în cel mai recent clip pe care l-a lansat, la piesa „Can't Get Enough.”

În imagini putem să o vedem pe vedetă în timp ce dansează cu diferiți miri, îmbrăcată cu diverse rochii de mireasă, așa cum a făcut și în viața reală, unde a fost căsătorită de patru ori. 




De fapt, tematica nunților pare să fie preferata ei, mai ales dacă ne aducem aminte de rolurile sale din producții precum „Wedding Planner” (2001), „Monster In Law” (2005), „Marry Me” (2023) și „Shotgun Wedding” (2023).

„Tipul ăsta n-are nicio șansă”, spune unul dintre invitați în clip, în timp ce o altă voce, la aruncarea buchetului, îi avertizează pe cei prezenți: „Să nu-l prindeți, este blestemat!”

J.Lo a mai fost căsătorită cu Ojani Noa, Chris Judd și Marc Anthony (alături de care are doi copii). În prezent, ea se declară în extaz alături de soțul numărul 4, Ben Affleck. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2022, la 20 de ani distanță de când au fost logodiți prima oară, în 2002.


„Sunt cumva expertă, ai putea spune, într-un mod ciudat - dar nu atât de mult în căsnicie, cât în nunți”, a declarat artista într-un interviu recent. 

Lopez a ținut să adauge și cum Ben o susține în demersul artistic: „El mă vede ca pe o artistă și știe că am nevoie să mă exprim. Este cel mai mare fan al meu și cel mai mare susținător.”

„Can’t Get Enough” va face parte de pe noul ei album de studio, „This Is Me… Now”; materialul muzical va fi lansat pe 16 februarie.


Odată cu albumul, Jen va lansa și un film „This Is Me… Now: A Love Story”, unde-și va documenta copilăria grea, relațiile lipsite de succes, cât și aventura emoțională prin care a trecut de-a lungul anilor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.