Cool Stuff

Selena Gomez renunță pentru o perioadă la social media

Selena Gomez are nevoie de me-time.

Actrița și artista (31 de ani) a postat un story pe contul ei de Instagram, unde a spus că-și „dorește să se concentreze pe lucrurile care contează cu adevărat.” 

Odată cu această afirmație, Selena a adăugat: „Iau o pauză de la social media pentru o vreme.”

Nu este pentru prima oară când Gomez are astfel de inițiative.

În octombrie 2023 ea a spus că va lua o pauză de la social media, deoarece inima ei „se rupe de câte ori vede violența, ura și teroarea care au loc în lume.”




„Este absolut îngrozitor să vezi oameni care sunt torturați sau uciși sau orice act de ură asupra oricui. Toți oamenii au nevoie de protecție, mai ales copiii, iar violența trebuie oprită pentru totdeauna.

Îmi pare rău dacă vorbele mele nu vor fi îndeajuns pentru nimeni. Pur și simplu nu pot să văd cum oameni inocenți sunt răniți. Asta mă face să-mi fie rău. Mi-ar plăcea să pot să schimb lumea, dar o simplă postare nu poate face asta”, a complet vedeta la acea vreme.


Pauza din prezent vine după ce ea și producătorul muzical Benny Blanco s-au sărutat în public, în cadrul premiilor Globurile de Aur 2024, după ce și-au confirmat relația în decembrie. Apropo de noua ei legătură romantică, surse au declarat celor de la People că artista este foarte fericită. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.