Kiss Music News

Liviu Teodorescu a lansat melodia „Nu mă lua cu te iubesc"

Liviu Teodorescu demonstrează încă o dată abilitățile sale remarcabile de compozitor și interpret, captivând inimile fanilor săi.

Liviu Teodorescu începe 2024 cu piesa „Nu mă lua cu te iubesc". Melodia impresionează nu doar prin versurile pline de sensibilitate, dar și prin armoniile captivante care definesc stilul inconfundabil al artistului.

„Nu mă lua cu te iubesc" explorează subtilitățile complexității iubirii, oferind ascultătorilor o călătorie emoțională prin sunete și cuvinte profunde. 

Cu o producție impecabilă și o voce care transmite autenticitate, "Nu mă lua cu te iubesc" promite să devină un imn al iubirii moderne. Melodia este disponibilă pe toate platformele de streaming, iar videoclipul său completează perfect atmosfera. 

Track-ul este compus integral de către Liviu, în studioul său propriu - LiTe Music, iar pentru mix & master a colaborat cu Alecu și Sever Staicu, și beneficiază de un video de tip live session, regizat de către Codruța Corocea și produs de către Mihai Iancu. Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele lui au milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube sau ascultări pe platformele de streaming.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.