Kiss Time Out

Critics Choice Awards 2024: Harrison Ford și discursul său emoționant

Harrison Ford a fost premiat pentru întreaga lui carieră.

Ford, 81 de ani, și-a acceptat premiul din cadrul Critics Choice Awards 2024, în fața unei săli de celebrități care s-au ridicat în picioare pentru a-l felicita. Actorul nu a dezamăgit și, odată ajuns pe scenă, a ținut un discurs emoționant.

„În primul rând, sunt foarte fericit să fiu azi aici și să văd în ceea ce se transformă industria noastră, cât și pe toți oamenii talentați care primesc oportunități care, cel mai probabil, n-au existat în prima parte a carierei mele.

Sunt aici datorită norocului, dar și datorită muncii unor regizori, scriitori și producători minunați. Mă simt incredibil de norocos, sunt bucuros pentru această onoare și mă simt foarte recunoscător. Vreau să-i mulțumesc soției mele minunate, Calista Flockhart, cea care mă susține atunci când am nevoie. Și am foarte mare nevoie”, a spus el.

Atât el, cât și actrița (59 de ani), au plâns la această parte.

„Sunt foarte fericit de oportunitățile pe care le-am avut și sunt recunoscător. Nu voi mai răpi din timpul vostru, vă mulțumesc”, a încheiat Ford.


Harrison Ford este recunoscut pentru roluri din „Indiana Jones” și „Star Wars”, francize care au generat peste 10 miliarde de dolari profit la nivel global. 

Recent el a apărut în seria Apple TV+ - „Shrinking”, a jucat alături de Helen Mirren în spinoff-ul „Yellowstone”, „1923”, și în curând își va face debutul Marvel, odată ce-l va juca pe Thaddeus „Thunderbolt” Ross în filmul „Captain America: Brave New World.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.