Cool Stuff

O piesă a lui Billie Eilish deschide fiecare episod din „True Detective” sezonul 4

True Detective: Night Country”, cel de-al patrulea sezon al celebrului serial HBO, a avut premiera la începutul săptămânii, iar melodia care deschide fiecare episod este „bury a friend” a lui Billie Eilish, de pe albumul său de debut din 2019, „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”.

Issa López, showrunnerul acestui sezon, a declarat pentru Business Insider despre alegerea melodiei lui Eilish. „Știam că serialul va avea nevoie de o linie melodică puternică, un showtopper, sincer”, a spus ea. „Când făceam titlurile, am încercat mai multe lucruri și apoi mi-am dat seama că versurile acestui cântec par a fi scrise pentru serial. Este o nebunie. Vorbește despre o limbă, despre îngroparea prietenului tău. Părea că a fost făcut pentru serial. Așa că am încercat și pur și simplu s-a potrivit și așa a fost să fie."

La scurt timp după lansare, „bury a friend” a apărut pe coloanele sonore a mai multor filme sau seriale. De asemenea, ea este prezentă în două trailere recente pentru filmele „Madame Web” și „Night Swim”. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.