Cool Stuff

Jennifer Lopez este în căutarea dragostei în noul ei film „This Is Me… Now: A Love Story”

Noul single al lui Jennifer Lopez se numește „Can't Get Enough" - și trailerul pentru viitorul ei film, „This Is Me ... Now: A Love Story", sugerează că acest titlu se poate aplica și apetitului ei sexual.

„Credem că ai putea fi dependentă de sex", spune unul dintre prietenii ei adunați pentru ceea ce pare a fi o intervenție pentru JLO.

Apoi, ea poate fi văzută într-o ședință de terapie cu Fat Joe, colaboratorul ei de pe „Feelin' So Good".


Trailerul de două minute, care a apărut miercuri, este pentru filmul original Amazon Prime care va avea premiera pe 16 februarie, în aceeași zi în care Lopez își lansează cel de-al nouălea album de studio, „This Is Me ... Now".

Dar, de fapt, ceea ce-și dorește diva pop în vârstă de 54 de ani este mai mult dragoste decât sex, cel puțin așa pare din trailerul extins al filmului regizat de Dave Meyers. Acesta a mai regizat și videoclipul „Can't Get Enough", care are ca temă nunta ei - lansat săptămâna trecută - precum și clipurile de la începutul anilor '00, „I'm Real" și „All I Have". 

Trailerul prezintă, de asemenea, fragmente din videoclipul „Can't Get Enough", în care Lopez nu foarte întâmplător se cuplează cu trei miri diferiți (a divorțat de trei ori), inclusiv cu Derek Hough, jurat de la "Dancing With the Stars". 

Iar finalul trailerului dezvăluie că sunt mult mai multe vedete care vor apărea în „This Is Me ... Now": A Love Story", printre care Sofia Vergara, Trevor Noah, Post Malone și Keke Palmer, colega lui Lopez din „Hustlers".

Ca să nu mai vorbim de soțul cântăreței, Ben Affleck, care i-a inspirat albumul „This Is Me ... Then" din 2002, când s-au logodit pentru prima dată. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.