Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 19 ianuarie - despre somn, dinții lui Kanye West și WinterKiss

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Cea mai frumoasă zi din săptămână, vineri, a început cu un Oprișan nerăbdător să i se aducă Salam de Sibiu, după ce s-a plâns un pic de pateul de cerb pe care l-a adus ieri Corina. 

Apoi, Corina a vrut să afle de la ascultători câte ore dorm pe noapte. Cu această întrebare s-a deschis și ghișeul Whatsapp, dar și cu regula 10 3 2 1 0, aflată de Corina de la un doctor în somn: 10 ore care trebuie să treacă de când ai băut cafea înainte să te culci, 3 ore în care să nu mănânci nimic și nici să nu bei alcool înainte de somn. Dacă încerci să te forțezi să adormi imediat cum pui capul pe pernă poți ajunge la anxietate și frustrare. Experții recomandă crearea unei rutine care să te relaxeze și care să îți facă mintea și corpul să cadă într-o stare naturală de liniștire, ceea ce va duce la un somn mai profund. astfel, dr. Andrade sfătuiește ca ultimele două ore ale serii să încerci să-ți relaxezi creierul, să scrii toate sarcinile pentru a doua zi și să dai minții un moment de respiro. Atunci nu mai este loc de teme pentru copii sau muncă pentru cei mari. Experții în sănătate au stabilit că orele târzii petrecute în fața ecranelor este una dintre principalele cauze ale unui somn agitat. Astfel, ne deranjăm tiparul de somn. "Cu o oră înainte de culcare, renunță la ecrane, întrucât lumina albastră strică ciclul de somn natural al corpului", mai spune medicul din SUA. Dacă urmărești tiparul prezentat, zero ar trebui să fie numărul care indică de câte ori veți apăsa butonul de amânare a alarmei de dimineață. 


WinterKiss

„De mâine începe frenezia WINTERKISS, spre ski party KISS FM, pe 7 pârtii importante din țară, în fiecare zi de sâmbătă până pe 2 martie”, a povestit Ciprian. 

WinterKiss va fi în Poiana Brașov, Sinaia, Rânca, Straja, Transalpina, Păltiniș. Party-urile de pe pârtie se vor auzi pe radio în fiecare sâmbătă și duminică de la 7 seara.

Weekendul acesta suntem la Transalpina și Sinaia!   

Sâmbătă, 20 ianuarie - Transalpina / Tom + Safta + Neacșu

Duminica, 21 ianuarie  - Sinaia: OLiX + Bad & Boujee 

ING România ne susține anul acesta să facem party-urile și mai și ... Iar cei care răspund provocării noastre, au șansa de a câștiga o pereche de ochelari de ski șmecheri! Cel mai inspirat câștigă! 

„Pe pârtie și la apres ski
Te distrezi cu Kiss și ING       
Fă o rimă… și mai și
Și-ți dăm ochelari de ski
Portocalii,
Super profi,
De la ING!”

Iată provocarea: Fă o poezie scurtă care să conțină cuvântul SINAIA! Cea mai haioasa, inspirată, mirobolantă rimă câștigă o pereche de ochelari șmecheri de ski de la ING. Dacă ne convingi că ai suflet de poet, câștigi o pereche de ochelari să te dai mare pe pârtie cât e iarna de lungă sau zăpada de mare.

Ai cuvântul

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „A”. Anastasia din Suceava a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la 10 din cele 10 întrebări. Așadar, ea a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogată cu 100 de euro. 

Semnificațiile zilei

Ciprian a reușit să găsească un moment în care să dea citire și semnificațiilor zilei de 19 ianuarie. Astfel am aflat că azi este:

- Ziua Pop-corn-ului sau floricele de porumb  

- Ziua Amintirilor frumoase - o ocazie pentru a reflecta asupra momentelor fericite, a realizărilor și a experiențelor pozitive din viață. 

- Ziua preparării unei poțiuni - Pentru poțiunile vindecătoare și cele magice, care astăzi ne fascinează …fantezia, o zi cu dedicație.

- Ziua brânzei quark - Quark e un produs lactat. Se produce din lapte smântânit, adăugând microbacterii și/sau enzime animale. În procesul de fermentație necesar pentru producție, după coagularea laptelui smântânit, se separă componentele solide de cele lichide. Se poate consuma ca atara, ori în produse dulci sau sărate.

- Ziua Artistului nonconformist - care își exprimă ideile și aleg să facă declarații puternice prin intermediul creațiilor lor artistice.

Tot Ciprian a citit știrea că rapperul Kanye West și-a pus proteze din Titan în valoare de 850k dolari. Kissomanii au vrut să demonstreze că și cele din Domenii și Militari sunt la fel de bune. Și mai ieftine.


ECHIPEAZĂ-ȚI PIELEA CU NIVEA la WINTERKISS!

Al doilea concurs WinterKiss din această dimineață a venit cu premii de la Nivea.

„Așa cum îți pregătești echipamentul pentru ski, așa trebuie echipată și pielea pentru vânt, soare... cu NIVEA! Dar dacă nu ai echipament de ski, poți câștiga unul complet de la NIVEA, la Deskiss Dimineața!”, a spus Ciprian.

Complet, adică: Geacă, Pantaloni, Cască și placă de Snowboard! Valoarea  premiului depășește … 1.000 euro.

Cea mai cool/ faină poveste / experiență trăită pe placă / ski / snow mobil / sanie / sac / capac de WC... ce aveți voi de povestit, numai să fie pățanie de pe pârtieeeeee, câștigă! 

Să fie WINTERKISSSS!

Mesajul câștigător a fost de la Ionuț: „Cea mai tare experiență de pe placă a fost că... nu m-am dat niciodată cu placa. De aceea, dacă voi câștiga concursul, o să vă povestesc cea mai tare amintire de pe placă.” 

DesKiss Dimineața - 19 ianuarie 2024

DesKiss Dimineața, 01:17:00

DesKiss Dimineața - 12 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:49

DesKiss Dimineața - 11 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:01:11

DesKiss Dimineața - invitată JO - 10 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:40

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.