Cool Stuff

Sofia Vergara vorbește franc despre motivul divorțului de Joe Manganiello

Sofia Vergara oferă detalii despre viața ei personală.

Într-un interviu recent pe care l-a acordat celor de la El País, Vergara (51 de ani) a spus că ea și fostul ei soț, actorul Joe Manganiello (47 de ani), n-au fost pe aceeași lungime de undă la capitolul „extinderea familiei.”

În cele din urmă, vedeta a povestit că diferențele de opinii dintre ei au dus la divorț.

„Căsnicia mea s-a destrămat, deoarece soțul meu era mai tânăr; el și-a dorit copii, iar eu n-am vrut să fiu o mamă bătrână. Simt că n-ar fi fost corect pentru bebeluș. Respect toate femeile care iau această decizie, dar pentru mine este exclusă”, a spus ea.

Vergara este deja mama unui băiat, Manolo (32 de ani), pe care l-a făcut cu fostul ei soț, Joe Gonzalez: „Am făcut un băiat când aveam 19 ani, care acum are 32 de ani, așa că sunt pregătită să devin bunică și nu mamă. Așadar, dacă iubirea vine din nou, trebuie să vină cu proprii copii. Sunt aproape la menopauză; așa funcționează lucrurile în mod natural. Când fiul meu va deveni tată, îmi va lăsa copilul o vreme, iar apoi îl va lua înapoi; asta trebuie să fac.”

Actrița și Manganiello și-au anunțat divorțul în iulie 2023, când au publicat o declarație împreună: „Suntem doi oameni care se iubesc și țin unul la altul foarte mult, așa că vă rugăm să ne oferiți intimitatea necesară în timp ce încercăm să ne adaptăm la noua etapă din viețile noastre.”

În plan profesional, Vergara joacă personajul central dintr-o nouă serie Netflix, „Griselda”, care va avea premiera pe 25 ianuarie. Ea o interpretează pe Griselda Blanco, o traficantă cunoscută de droguri din Columbia, numită „Nașa.”

„Griselda a fost o femeie senzațională. Femeile nu sunt sfinte, ele nu sunt perfecte. E foarte interesant și complex cum această femeia a avut copii, prieteni, angajați. Era loială unora și implacabilă cu alții. A degenerat din cauza puterii, fricii, ambiției și nesiguranțelor. La fel ca un bărbat. Nici mai mult, nici mai puțin”, a spus actrița despre personajul ei.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.