Cool Stuff

Remake-ul „Road House” cu Conor McGregor și Jake Gyllenhaal va avea premiera în martie

Mult așteptatul remake al filmului „Road House”, cu fostul campion UFC Conor McGregor, are în sfârșit o dată de lansare.

Filmul regizat de Doug Liman va ajunge pe Amazon Prime Video începând cu 21 martie. Nu va exista o lansare în cinematografe.

Originalul „Road House” l-a avut în rolul principal pe Patrick Swayze, un bodyguard profesionist care se mută într-un orășel din Missouri cu speranța de a face curățenie într-un bar deosebit de dur, unde în fiecare seară este sânge pe jos. Reboot-ul îl are în rolul principal pe Jake Gyllenhaal, iar McGregor joacă în primul său rol important într-un film de lungmetraj, interpretându-l pe dușmanul său numit Knox. 


Iată sinopsisul noului film care va apărea în martie:

„În această reimaginare plină de adrenalină a clasicului cult al anilor '80, fostul luptător UFC Dalton (Gyllenhaal) își ia o slujbă ca bodyguard la un bar din Florida Keys, doar pentru a descoperi că acest paradis nu este tot ceea ce pare."

Gyllenhaal a filmat de fapt câteva scene pentru acest film la UFC 285 în martie anul trecut, unde a participat la cântăriri și apoi la o luptă coregrafiată cu veteranul UFC Jay Hieron. Hieron a dezvăluit mai târziu că, din cauza constrângerilor de timp cu un eveniment UFC real care avea loc în aceeași noapte, filmarea scenei de luptă cu Gyllenhaal a fost ținută într-un program foarte strâns după ce preliminariile s-au încheiat, cu doar câteva minute înainte de începerea main card-ului. 

Un trailer pentru noul film este așteptat să fie lansat în curând, dar a fost dezvăluit și posterul pentru viitorul remake, pe care îl puteți vedea mai jos.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.