Cool Stuff

Robert De Niro este extrem de fericit că a făcut un copil la 79 de ani

Robert De Niro are o fetiță de 9 luni.

Actorul este tatăl a șase copii, dar iată că nu s-a oprit aici - el a devenit tatăl unei fetițe în 2023 și susține că viața lui este minunată.

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la AARP, De Niro a spus că trăiește o mare bucurie, odată cu apariția pe lume a Giei (6 aprilie 2023), alături de iubita lui, Tiffany Chen.


„E minunat. Tot ceea ce mă consumă sau mă îngrijorează dispare atunci când mă uit la ea. E fantastic. Când va crește, cine știe? Însă modul în care se uită la tine, modul în care te analizează și te observă...”, a spus printre lacrimi vedeta în vârstă de 80 de ani.

Tiffany Chen a născut în aprilie anul trecut, dar actorul a făcut publică vestea o lună mai târziu, când în cadrul unui interviu a fost întrebat despre cei șase copii ai săi. „Șapte, de fapt. Tocmai am devenit din nou tată”, a spus el, fără să ofere mai multe informații, la acea vreme.


Ulterior, pe covorul roșu de la premiera filmului său „About My Father”, a mărturisit cum e să devină tată la 79 de ani: „Sunt ok cu asta. Sunt foarte împăcat. A crește copii nu e niciodată ușor, indiferent de vârsta pe care o au.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.