Cool Stuff

Jake Gyllenhaal se ia la bătaie cu Conor McGregor în primul trailer pentru „Road House”

Acest remake al clasicului cult cu Patrick Swayze din anii '80, îl are ca protagonist pe luptătorul UFC Conor McGregor în debutul său cinematografic.

Patrick Swayze, odihnească-se în pace, a avut rolul principal în filmul original din 1989, iar anul acesta este rândul lui Jake Gyllenhaal.

În acest remake pentru „Road House”, Gyllenhaal interpretează rolul fostului luptător UFC Dalton, care se angajează ca bodyguard la un bar din Florida Keys, doar pentru a descoperi că acest paradis nu este tot ce pare.

Dalton este descris de un personaj ca Mr. Rogers, care „te bate de-ți sună apa-n cap”. Însă, personajul negativ interpretat de Conor McGregor îi va face ceva probleme, iar confruntările dintre cei doi promit să fie spectaculoase.

Regizat de Doug Liman (The Bourne Identity, Mr. and Mrs. Smith), „Road House” este o reimaginare a clasicului film cult din anii '80, iar Liman mută acțiunea în Keys, cu o distribuție care îi include pe Jessica Williams, Lukas Gage, Arturo Castro și pe actualul luptător UFC Conor McGregor, aflat la debutul său cinematografic.

Road House are premiera pe 21 martie pe Prime Video. Și azi a fost lansat și primul trailer pentru acest film: 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.