Cool Stuff

Sofia Vergara, protagonista miniseriei „Griselda”, a răspuns unei întrebări Kissfm.ro: „Cred că și eu aș omorî pentru fiul meu”

Într-o conferință de presă globală pentru serialul Netflix „Griselda”, care a avut loc luna aceasta la Londra, și la care au participat jurnaliști din țări de peste tot din lume, Sofia Vergara a răspuns și la o întrebare adresată de Kissfm.ro.

Alături de ea au fost prezenți și au răspuns la întrebări și Eric Newman, producătorul executiv și realizatorul serialelor NARCOS si NARCOS: MEXIC, împreună cu Andrés Baiz, care semnează regia tuturor celor episoadelor.

Printre altele, actrița a povestit jurnaliștilor despre munca depusă pentru acest serial care a pornit de la ea, Sofia fiind cea care s-a ocupat de formarea echipei, de găsirea unui scenarist și regizor. În același timp a declarat că a durat mai bine de un deceniu realizarea acestui serial și pentru că i-a fost frică să o facă cât timp Griselda a fost în viață (aceasta a fost asasinată în 2012). 

Sofia a mai menționat și că fratele ei a făcut parte dintr-un cartel columbian, acesta fiind asasinat în 1998. Din cauza acestei tragedii și din frică pentru implicațiile pe care le-a putea avea, Vergara a emigrat în America. 


Sofia Vergara este cunoscută mai ales pentru rolul din serialul de comedie „Modern Family”, altfel neavând o experiență prea bogată în ceea ce privește actoria, după cum chiar ea a menționat. Însă, cu acest rol dramatic și de maturitate, ea a dorit să arate că este mai mult decât Gloria. 

Kissfm.ro a întrebat-o pe Sofia Vergara dacă au existat momente în care s-a identificat cu Griselda Blanco, cu acțiunile ei, cu personalitatea ei, având în vedere că aceasta a fost un om violent, malefic, un anti-erou. 

Cred că și eu aș omorî pentru fiul meu. Nu cred că m-aș gândi de două ori la asta. Poate l-aș omorî și pe fostul meu soț... Glumesc! Nu! Întocmai ca ea, iubesc banii! Și am muncit din greu pentru bani. Nu vreau să mă căsătoresc pentru bani. Sau cine știe! 

De asemenea, ea a mai povestit că pentru acest rol a trecut prin mai multe transformări, unele de-a dreptul spectaculoase, iar altele dureroase și pentru care a avut nevoie de recuperare fizică. 

A purtat perucă și o proteză nazală, a învățat să fumeze și chiar și mersul a trebuit să și-l modifice, lucru care i-a dat mari bătăi de spate. 

„Am vrut să dispar în personaj, să nu mai fiu tipa din „Modern Family”, așa că a trebuit să-mi ajustez postura, am învățat să fumez, eu nu fumez, am cerut tot timpul sfaturi de la colegii mexicani sau columbieni care au jucat în film”, a spus Sofia.


GRISELDA” este inspirat din viața priceputei și ambițioasei Griselda Blanco din Columbia, care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie. În anii 1970 – 1980, în Miami, Blanco deținea o combinație letală de cruzime nebănuită și șarm, care au ajutat-o să penduleze cu grație între afaceri și familie și să devină cunoscută drept „Nașa”.

Iată și mesajul pe care Sofia Vergara l-a transmis pentru publicul din România: 


Cu Sofía Vergara în rol principal, care deține și funcția de producătoare executivă, miniserialul dramatic GRISELDA a fost creat de Eric Newman, care a fost și realizatorul serialelor NARCOS și NARCOS: MEXIC. Lui i se alătură Andrés Baiz, care semnează regia tuturor celor șase episoade și care, anterior, a regizat serialul NARCOS. Miniserialul este co-creat de Doug Miro, Ingrid Escajeda și Carlo Bernard. Newman, Miro, Escajeda, Bernard, împreună cu Vergara și Luis Balaguer, prin Latin World Entertainment, dețin funcțiile de producători executivi. Alături de Vergara, în miniserial mai joacă Alberto Guerra, Christian Tappan, Martín Rodríguez, Juliana Aidén Martinez, Vanessa Ferlito și Carolina Giraldo (a.k.a Karol G), care își face debutul pe ecrane.

Cele 6 episoade din miniseria „Griselda” pot fi văzute pe Netflix începand cu 25 ianuarie.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.