Kiss Time Out

Al doilea weekend de WinterKiss 2024 - cum a fost la petrecerile de pe pârtiile din Straja și Poiana Brașov

Un nou weekend Winterkiss s-a încheiat cu brio.

Așa cum bine știi, a început Winterkiss 2024!

Ce înseamnă asta? Nimic mai simplu: cele mai tari pârtii din Carpați te așteaptă la zăpadă, iar apoi la dans și voie bună! Sună bine, nu?

În primul weekend a fost minunat, la Sinaia și Transalpina, iar weekend-ul trecut, Neacșu, Partydul Kiss FM, MC Tom și Dj Emil Safta au avut grijă de atmosferă și cei prezenți, la Poiana Brașov și Straja.

Petrecerile de la munte continuă până pe 3 martie, iar dacă n-ai cum să ajungi la ele și la zăpadă, atunci le poți asculta, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00!


Oamenii s-au simțit incredibil, au avut parte de activări speciale de la sponsorii noștri, au dansat și, cel mai important, și-au făcut amintiri cât pentru o viață!

Poiana Brașov



Cristi Neacșu a menținut vibe-urile ridicate în Poiană și s-a distrat foarte tare alături de toți cei prezenți.

„Totul a fost perfect, de la vreme și oameni, la energia de acolo. 150 de inimi au bătut în același ritm, într-o ninsoare de vis! Asta înseamnă Winterkiss! A fost un weekend de neuitat și cred că scopul nostru de a da o nouă definiție fericirii a fost îndeplinit”, a spus el.


Straja

Partydul Kiss FM, MC Tom și Dj Emil Safta au creat super atmosferă la Straja, iar oamenii au simțit asta pe deplin!


„Pentru mine, weekend-ul trecut, a fost prima ediție Winterkiss de anul ăsta și mă bucur tare mult că am început la Straja, un loc absolut genial, unde party-urile ies de fiecare dată perfect. Termometrele arătau -4 grade, dar vântul și viscolul „ajutau” să pară că sunt mult mai puține. Recunosc, la un moment dat, am început să mă îndoiesc că oamenii vor mai avea chef de party pe o asemenea vreme. Dar Straja m-a contrazis, intru fericirea mea! Lumea s-a strâns și a dansat pe viscol, de zici că era cea mai bună vreme de party din lume”, a spus Dan Fințescu, parte din Partydul Kiss FM, alături de OLiX.


Mai mult, Dan a subliniat și ce înseamnă Winterkiss: „misiunea Kiss FM de a aduce cele mai tari petreceri after-schi, oricui are chef să se simtă bine la munte, indiferent dacă e în California sau în Calafat.”

Abia așteptăm weekend-ul următor! 


Apropo de asta, pe 3 februarie avem așa:

  • Rânca - Partydul Kiss FM + DJ Emil Safta. Host: MC Tom
  • Sinaia - Host: Cristi Neacșu 

Ne vedem la fața locului sau ne auzim on air, ok?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.