Cool Stuff

Camila Cabello și-a făcut o schimbare majoră de look: s-a vopsit blondă

Camila Cabello aduce anii '90 înapoi!

Artista în vârstă de 26 de ani le-a făcut fanilor o surpriză și a postat un reel pe Instagram, unde-și prezintă noul look.

Ea și-a schimbat atât tunsoarea, cât și culoarea părului, cu ajutorul profesioniștilor Nikki Lee și Dimitris Giannetos.

„A venit vremea”, a scris ea în dreptul video-ului, semn că pregătește piese noi.




Clipul are peste 500.000 de like-uri, iar fanii au felicitat-o pentru alegere și au complimentat-o. „Blondele se distrează mai mult”, a scris o utilizatoare în comentarii.

„Camila și-a dorit o schimbare majoră pentru 2024 și ce poate fi mai de impact decât blondul platinat? O culoare pe care n-a mai încercat-o vreodată! Promisiunea noastră a fost că putem face această transformare, însă fără a-i strica părul. Am reușit să ajungem la culoarea asta după trei programări. Iubim rezultatul final, iar ea strălucește”, a spus stilistul Lee, nu fără a menționa că cele care-și doresc un astfel de look trebuie să aibă răbdare. 

„E un adevărat proces să treci de la negru la blond, așa că trebuie să ai răbdare”, a adăugat el.

În 2023, Cabello a vorbit și despre relația ei cu frumusețea și procedeele de înfrumusețare: „A evoluat foarte mult. Când eram mai tânără și am început să lucrez, frumusețea era ultima pe lista mea. Vin dintr-o familie de imigranți, așa că mi se părea un subiect frivol. Acum îmi dau seama că este doar o expresie a bucuriei de a fi în viață. Sunt obsedată de frumusețe și este foarte distractivă.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.