Cool Stuff

Arnold Schwarzenegger își hrănește nepoatele și animalele cu aceiași biscuiți

Ce zici de treaba asta?

Arnold Schwarzenegger a fost invitat în cadrul emisiunii „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” și a povestit cum obișnuiește să le dea nepoatelor sale aceeași mâncare pe care le-o dă și animalelor sale. 

Practic, Lyla și Eloise primesc niște biscuiței din ovăz pe care actorul obișnuiește să-i dea cailor și câinilor săi; de gustare se bucură și măgarul, dar și porcul pe care-l are.

Vedeta a dezvăluit că „momentul culinar” se întâmplă de fiecare dată când fiica lui Katherine, căsătorită din 2019 cu actorul Chris Pratt, le aduce pe fetele sale în vizită la el în California. 

„Când Katherine vine cu nepoatele, toată lumea stă în linie. Îi dau o prăjitură lui Lulu, apoi lui Dutch, apoi lui Schnitzel. Apoi dau un cookie porcului”, a explicat actorul în vârstă de 76 de ani.


Arnold adoră să fie bunic. „Katherine și Chris vin pe la mine, cel puțin o dată pe săptămână. Ne jucăm cu animalele și ne simțim foarte bine. Le pun pe fete pe măgar, iar apoi una dintre ele a vrut pe porc, dar i-am explicat că nu facem asta.”

Întrebat câte animale are, Schwarzenegger a spus: „Am trei câini, Cherry, pe care o alint Noodle, Dutch și Schnitzel. Apoi am căluții și poneii, Lulu și Whiskey, dar și un porc, achiziție nouă. Îl avem de un an și este foarte distractiv, doar că-i place foarte tare să mănânce.”

Arnold a vorbit și cum în fiecare dimineață animăluțele vin la el pentru a-și primi cookie-ul cu ovăz: „Vin toate în bucătărie și le dau zi de zi biscuții.” Fallon a glumit și i-a sugerat că ar fi bine să scrie o carte pentru copii despre toate astea.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.