Kiss Time Out

Grammy 2024: JAY-Z a avut o reacție exagerată pe scenă, după ce Beyoncé nu a câștigat „Albumul Anului”

Jay-Z nu a reușit să-și țină gura.

În cadrul premiilor Grammy 2024, Jay-Z a premit premiul „Dr. Dre Global Impact Award”, pentru moștenirea pe care a lăsat-o în muzică, dar artistul în vârstă de 54 de ani, odată ajuns pe scenă, a profitat de ocazie pentru „a-i face dreptate” soției sale, Beyoncé. 

El a fost însoțit de fiica lor, Blue Ivy, iar reacția a venit după ce Taylor Swift a câștigat, pentru a patra oară în cariera ei, la categoria „Albumul Anului.”

De fapt, rapper-ul nu doar că a simțit să vorbească în locul soției sale, dar a acționat într-un mod asemănător (însă mult mai elegant) cu Kanye West care, în 2009, a urcat pe scenă pentru a o valida pe Bey, deși Swift abia câștigase premiul.


„Vream ca toți să înțelegeți foarte bine sau cel puțin bine. Și în mod evident, sunt subiectiv. Nu trebuie să bateți din palme la orice. Sigur, e subiectiv, deoarece e muzică și muzica e subiectivă. Dar, știți, unele lucruri - și nu vreau s-o fac de rușine pe „domnișoara asta” - dar ea (n.r. Beyoncé) are mai multe Grammy-uri decât oricine și nu a câștigat niciodată „Albumul Anului.” Treaba asta nu se leagă”, a zis el.

Prin „domnișoara asta” el s-a referit la soția lui - artista a fost nominalizată de patru ori la categoria „Albumul Anului” și nu a câștigat niciodată. În 2010 a pierdut în fața lui Swift, în 2015 în fața lui Beck, în 2017 în fața lui Adele, iar anul trecut în fața lui Harry Styles.

„Știți, unii dintre voi veți merge acasă diseară și veți simți că ați fost furați. Unii e posibil să fiți furați. Unii nu au ce căuta într-o categorie, dar da, când am emoții spun adevărul”, a mai spus rapper-ul.

Ce a spus anul ăsta vine ca o completare la reacția lui de anul trecut: „Adevărul este că am crescut și voiam să fim la Grammy-uri, era scopul nostru. Pur și simplu ne dorim să înțeleagă cum stau lucrurile. Asta ne dorim.”




Ulterior, aseară, Jay a zis: „Altfel, pur și simplu trebuie să ne facem apariția și să uităm de Grammy-uri pentru o secundă. Ca în viață. Cum fiica mea se uită la mine emoționată, așa cum sunt și eu. Ca în viață, trebuie să-ți faci apariția. Continuă să faci asta. Uită de Grammy-uri și fă-ți apariția până când îți vor da tot ceea ce simți că meriți. Până te numesc director, geniu sau cel mai bun al tuturor timpurilor. Înțelegeți?”

Camerele s-au întors către Beyoncé, iar ea a aplaudat speech-ul soțului ei.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.