Cool Stuff

Henry Cavill spune de ce nu este un „fan al scenelor de sex” din filme

Scenele de sex, in sau out?

Invitat în cadrul podcast-ului „Happy Sad Confused”, actorul britanic a vorbit despre faptul că nu este un fan al scenelelor de sex din filme. 

Cavill a vorbit despre cum multe dintre aceste scene i se par „gratuite”, dar și „folosite în exces.”

El a venit însoțit de Matthew Vaughn, regizorul filmului „Argylle”, unde Henry are rolul principal.


Vaughn, cel care a regizat și producții precum „Kick-Ass” sau „X-Men: First Class”, a fost cel care a ridicat subiectul, după ce a mărturisit moderatorului Josh Horowit că „nu înțelege sub nicio formă scenele de sex din filme.”

„Nici eu nu le înțeleg, nu sunt fan”, a intervenit Cavill. Vaughn s-a întrebat dacă e cu adevărat actorie atunci când ghidezi doi oameni să se dezbrace în fața camerelor de filmat, iar Henry a răspuns: „Cred că sunt circumstanțe unde o scenă de sex vine în beneficiul filmului, nu doar în cel al publicului. Însă, zilele astea, mi se par folosite în exces, mai ales când te întrebi - e cu adevărat necesar sau sunt doar doi oameni cu haine mai puține pe ei? Și atunci devii inconfortabil și te gândești - nu e nicio artă aici, nu e un moment care aduce un plus filmului.”

Actorul a vorbit și despre cum, uneori, mai puțin înseamnă mai mult. „Scenele de sex pot fi minunate într-un film, pot ajuta povestea, însă, de cele mai multe ori, imaginația oamenilor va fi mai presus de ele.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.