Kiss Time Out

Al treilea weekend de WinterKiss 2024 - cum a fost la petrecerile de pe pârtiile din Sinaia și Rânca

Un nou weekend WinterKiss memorabil.

Încă un weekend, încă două party-uri Winterkiss 2024 pe pârtiile din România!

De această dată, pe 3 februarie distracția s-a mutat în Sinaia și Rânca. 

Neacșu, Partydul Kiss FM, MC Tom și Dj Emil Safta au avut grijă de atmosferă și cei prezenți, la Sinaia și Rânca.

Petrecerile de la munte continuă până pe 3 martie, iar dacă n-ai cum să ajungi la ele și la zăpadă, atunci le poți asculta, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00!


Și de această dată atmosfera a fost una memorabilă, iar cei care au venit la schi au avut parte de activări speciale de la sponsorii noștri, au dansat și, cel mai important, și-au făcut amintiri cât pentru o viață!

Rânca 


Partydul Kiss FM + DJ Emil Safta și MC Tom au energizat atmosfera pe pârtia din Rânca, iar Dan Fințescu spune că totul a fost aici ca de obicei: genial.

„Avem o gașcă foarte mare de prieteni, pentru că OLiX și cu mine mergem în fiecare iarna la Rânca, în cam același weekend, de vreo 13 - 14 ani. E deja tradiție!”, spune Dan. 

În ceea ce privește prezența, el completează:

„Anul ăsta cred că a fost mult mai multă lume decât în alți ani, cel puțin așa mi s-a părut mie, deși zăpada a fost mult mai puțină”.

Vremea a fost numai bună de schi, cu soare și cer senin toată ziua, dar asta înseamnă că a fost și vreme bună de party!


„Party-ul s-a prelungit până seara târziu, spre deosebire de alți ani, când atmosfera „îngheța” odată cu apusul soarelui. A fost un party atât de tare, încât eu, deși căzusem destul de nasol pe gheață încă de sâmbătă dimineață, abia a doua zi mi-am dat seama că mă cam doare și am mers la medic. Verdictul: fractură, ghips o lună. Dar nu regret nimic! A fost un party extraordinar!”, mărturisește Dan Fințescu. 

Sinaia

La Sinaia responsabil cu distracția a fost Cristi Neacșu, iar din ce ne povestește și el s-a distrat de minune, chiar dacă era la job:

„E cea mai mișto senzație „să ieși” din radio și să fii printre ascultătorii tăi. Să îi vezi zâmbind, relaxați, și totul în timp real e cu adevărat magic. Asta face WinterKiss cu adevărat o experiență la care trebuie să participi măcar o dată, să te încarci cu energia aia bună pe care să o iei și în studio. Plus bucuria weekendului și a sporturilor de iarnă. Mulțumiri din suflet gazdelor de la Restaurant Imperfect, care știu pe bune cum să îți facă un weekend de 5 stele”, spune Cristi. 

Abia așteptăm weekend-ul următor! 


Apropo de asta, pe 10 februarie avem așa:

  • Sinaia - Host: Cristi Neacșu 
  • Straja - Bad & Boujee + DJ Emil Safta. Host: MC Tom

Ne vedem la fața locului sau ne auzim on air, ok?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.