Kiss Time Out

Un nou film-documentar despre Bob Marley, „One Love” - ce spune fiul artistului, Ziggy Marley, despre el

Bob Marley revine pe marile ecrane.

Reinaldo Marcus Green a regizat documentarul „Bob Marley, „One Love”, producție care celebrează viața și moștenirea lăsată de unul dintre cei mai cunoscuți artiști reggae ai lumii.

Filmul va avea premiera pe 14 februarie, iar Ziggy Marley, fiul muzicianului, a declarat că tatăl său ar fi iubit acest demers.


„Ar fi râs, dar ar fi fost genul ăla de râs mândru. Întotdeauna și-a dorit să facă un film, era o persoană foarte creativă. A vrut să facă un western. Da, există multe lucruri despre el pe care oamenii nu le știu. Publicul va cunoaște toate aceste părți ale lui, datorită acestui documentar, și va conecta cu ele”, a spus Ziggy (55 de ani).


Artistul avea 12 ani când tatăl său a murit de cancer, în 1981, la vârsta de 36 de ani. În prezent, el se bucură de faptul că poate aduce povestea legendarului cântăreț la viață, cu ajutorul actorului Kingsley Ben-Adir. Ziggy, mama lui Rita, dar și sora lui Cedella sunt producători ai filmului.




Ziggy spune că actorul britanic Ben-Adir reușește să aducă pe marile ecrane „partea emoțională” a lui Bob, cea pe care oamenii nu au văzut-o foarte des.

„Kingsley s-a descurcat admirabil. Sunt momente în film în care zicem, da, așa era tata. Vreau ca oamenii să rămână cu emoția asta, dar ideea principală este ca oamenii să se accepte unii pe alții și să trăiască împreună în pace și iubire. Mesajul filmului este despre unitate, ăsta este scopul lui. Și cred că filmul ăsta apare la momentul potrivit”, a mai spus el.




Ziggy este tatăl a șapte copii și spune că spiritualitatea familiei îl ține aproape de tatăl său.

„Tot ceea ce facem este parte dintr-un întreg. E ca și cum suntem parte din el și el parte din noi. Suntem unul. Vorbim cu iubirea noastră, nu prin vorbe. Nu trebuie să vorbim mult, putem să simțim, însă. Zâmbetul meu îl onorează. Râd și râsul meu seamănă cu al lui. Părți din el sunt părți din mine.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.