Cool Stuff

Demi Moore și Bruce Willis au sărbătorit-o pe fiica lor Tallulah - ce a spus actrița despre starea de sănătate a fostului ei soț

Demi Moore și Bruce Willis au rămas în relații foarte bune.

Actorii sunt părinții a trei fete, iar recent au celebrat-o pe una dintre ele, mai exact pe Tallulah Belle Willis, cea care a făcut 30 de ani.




Moore a postat o fotografie pe Instagram cu ei trei, dar și alte imagini cu fiica lor, partenerul ei, Justin Acee, cât și sora ei mijlocie, Scout LaRue Willis.




Imaginile postate vin după ce Demi, în cadrul unui interviu pe care l-a oferit celor de la Good Morning America, a vorbit despre starea de sănătate a fostului ei soț.

„În condițiile date, cred că el este foarte bine. Ceea ce vă voi spune este și ceea ce spun copiilor mei - este important să-l întâmpinăm unde este acum și nu să rămânem blocați în ceea ce nu mai este, ci doar în ceea ce este. Este multă frumusețe, dulceață și iubire în treaba asta”, a zis ea.

Tallulah a vorbit și ea despre tatăl ei, în noiembrie, când a fost invitată în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show.

„Este același, așa că am învățat să accept că treaba asta este cel mai bun lucru pe care pot să-l cer. Văd iubire când sunt cu el, este tatăl meu, mă iubește, iar asta este foarte special”, a povestit tânăra.


Bruce mai are doi copii și cu soția lui Emma Heming Willis - Mabel, 11 ani, și Evelyn, 9 ani.

Relația dintre el și Moore a rămas strânsă, chiar dacă s-au despărțit în urmă cu 24 de ani. Întreaga familie extinsă s-a izolat împreună în timpul pandemiei, iar asta i-a legat pe toți și mai mult. „Sunt extrem de recunoscătoare pentru faptul că părinții mei au făcut o prioritate din familie, chiar dacă a arătat diferit, astfel încât să nu simțim vreodată că trebuie să alegem între ei”, a mai spus Rumer.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.