Kiss Time Out

Vezi toate trailerele difuzate în timpul Super Bowl 2024 - „Deadpool & Wolverine”, „Wicked”, „A Quiet Place: Day One” și altele

În fiecare an, Super Bowl nu oferă doar o competiție de fotbal american excepțională, ci și un adevărat spectacol în ceea ce privește publicitatea și entertainment-ul. Una dintre cele mai așteptate componente ale acestui eveniment sportiv de amploare este lansarea de trailere noi care debutează în timpul pauzelor publicitare, captivând atenția milioanelor de telespectatori interesați de producțiile cinematografice ce vor fi lansate în viitorul apropiat. În acest articol, îți prezentăm toate trailere lansate în timpul Super Bowl 2024.

A Quiet Place: Day One

Cu Lupita Nyong'o, Joseph Quinn, Alex Wolff și Djimon Hounsou. Plasat în New York City, în prima zi a invaziei extraterestre, o femeie pe nume Sam (Nyong'o) se află într-o excursie de o zi în Big Apple cu pisica ei Frodo când se dezlănțuie iadul. Regizat de Michael Sarnoski (Pig), A Quiet Place: Day One ajunge în cinematografe pe 28 iunie.


Despicable Me 4

Gru (Carell) și Lucy (Wiig) au un nou membru în familie, Gru Jr. Ei sunt nevoiți să fugă de noii adversari, Maxime Le Mal (Ferrell) și de prietena lui, femeia fatală Valentina (Vergara).


The Fall Guy

Regizat de cascadorul devenit regizor de filme de acțiune aclamat David Leitch, The Fall Guy îl urmărește pe Colt Seavers (Reynolds), un cascador cu vechime care lucrează la un film realizat de fosta sa iubită (Blunt), când îi este încredințată misiunea să găsească un star de cinema dispărut, pentru care făcea dubluri în mod obișnuit, Tom Ryder (Taylor-Johnson). The Fall Guy se lansează în cinematografe pe 3 mai. 


Kung Fu Panda 4

Po, Războinicul Dragon (Black), este chemat să devină liderul spiritual al Văii Păcii, ceea ce înseamnă că trebuie să găsească și să antreneze un nou Războinic Dragon înainte de a-și putea asuma noua sa poziție. Chiar mai rău, recent a fost observată o vrăjitoare malefică și puternică, Cameleonul (Davis), o șopârlă mică ce se poate transforma în orice creatură, mare sau mică.  


Deadpool și Wolverine

Niciodată adeptul modestiei, Deadpool, interpretat de Ryan Reynolds, se declară a fi nu mai puțin decât "Marvel Jesus" în noul trailer pentru a treia sa apariție ca Merc with a Mouth - dar prima sa apariție ca parte oficială a Universului Cinematografic Marvel. Acest film marchează, de asemenea, revenirea lui Hugh Jackman în rolul lui Wolverine pe marele ecran, după ce se presupunea că și-a luat adio de la personaj cu filmul Logan din 2017. Deși se presupunea că filmul se va numi doar Deapool 3, acest trailer dezvăluie un titlu oficial care vorbește despre importanța ambilor protagoniști. 


Regatul planetei maimuțelor 

Cel de-al patrulea film din franciză este primul realizat de regizorul Wes Ball, plasat la mulți ani după aclamata trilogie a lui Matt Reeves. 


Wicked

În sfârșit, unul dintre cele mai de succes musicaluri de pe Broadway din secolul XXI va ajunge pe marele ecran. Primul trailer pentru mult-așteptatul film Wicked este plin de imagini iconice: Pielea verde a lui Elphaba (Cynthia Erivo), hainele roz ale Galindei/Glindei (Ariana Grande), maimuțele înaripate, Orașul de Smarald... și o tânără pe nume Dorothy, care ar putea juca un rol mai important decât în musical.


Twisters

Marele an al lui Glen Powell continuă. Proaspăt ieșit din comedia romantică Anyone But You și cu noul său film Netflix - Hit Man la orizont, actorul Top Gun: Maverick îl înlocuiește și pe regretatul Bill Paxton ca protagonist al viitoarei continuări a thriller-ului cu tornade din 1996. Fidel titlului la plural, noul trailer pentru Twisters dezvăluie că acești vânători de furtuni vor trebui să se confrunte cu două furtuni în același timp. Daisy Edgar-Jones (Where the Crawdads Sing, Normal People) joacă alături de Powell în noul film regizat de Lee Isaac Chung (Minari). 


IF

Fleming joacă rolul unei tinere care poate vedea prietenii imaginari ai oamenilor și care lucrează pentru a reconecta IF-urile uitate cu copiii lor. Filmul se lansează în cinematografe pe 17 mai.


Monkey Man

Puștiul anonim (Patel) trăiește din puțin într-un club de lupte clandestin unde, noapte de noapte, purtând o mască de gorilă, este bătut cu sânge de luptători mai populari pentru bani. După ani de furie reprimată, Kid descoperă o modalitate de a se infiltra în enclava elitei sinistre a orașului. Pe măsură ce traumele copilăriei sale dau în clocot, mâinile sale cu cicatrici misterioase declanșează o campanie explozivă de răzbunare pentru a regla conturile cu cei care i-au luat totul. Monkey Man are premiera în cinematografe pe 5 aprilie.


Inside Out 2

Tânăra Riley este acum o adolescentă, așa că, deși emoțiile cred că au făcut o treabă grozavă, nu pot lua în calcul durerile de creștere. Apare Anxietatea (Hawke) pentru a zgudui lucrurile.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.