Cool Stuff

Eminem va face un film documentar despre lumea super-fanilor, „Stans”

Eminem, al cărui cântec din 2000, „Stan”, a inventat termenul de superfani fanatici și uneori deliranți, va realiza un documentar despre acest fenomen prin intermediul casei de producție Shady Films.

Filmul, regizat de Steven Leckart („Challenger: The Final Flight", scenaristul filmului „What's My Name: Muhammad Ali" și scenarist și producător executiv al serialului Hulu „Legacy: True Story of the L.A. Lakers"), este programat să fie lansat în cursul acestui an.

Potrivit sinopsisului, filmul - cu titlul de lucru „Stans" - este o „călătorie revelatoare, plină de nervi și dezarmant de personală în lumea superfandomului, povestită prin prisma unuia dintre cei mai iconici și de durată artiști din lume, Eminem, și a fanilor care îl venerează".

Paul Rosenberg (managerul de lungă durată al lui Eminem) și Stuart Parr de la Shady Films spun:

„„Stans” va fi ocazia pentru noi de a întoarce camera și de a întreba publicul despre cum este să fii fan - și, în unele cazuri, fanatic. Acesta este un studiu al relației dintre fanbase și artist prin prisma uneia dintre cele mai fascinante melodii ale lui Eminem și a unuia dintre cei mai importanți artiști din lume." 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.