Cool Stuff

Maria, câștigătoarea concursului Kiss4Love, după 92 de ore de ascultat radio: „Da, sunt mândră de mine! Doar prin forțe proprii am câștigat”

Suntem fericiți când ascultătorii noștri sunt fericiți!

După cum bine știi, campania noastră tradițională de Valentine's Day s-a încheiat. 

6888 de oameni s-au înscris în concurs (aici vezi toate detaliile), dar Maria Rubinstein s-a mișcat cel mai rapid din cei 16 ascultători care au completat cele 92 de coduri anunțate pe Kiss FM. A avut un timp mediu de 14,98 de secunde și, după cum a zis, a ascultat radioul nostru non-stop, timp de 92 de ore.


Alături de Adrian, soțul ei, dar și de cele două fete ale lor (Mara, 17 ani, și Dora, 15 ani), s-au mobilizat și au venit la București, a doua zi după ce au aflat că sunt învingători.

Mai jos îți lăsăm momentul în care Maria a vorbit cu cei trei kissomani de la DesKiss și a aflat că a câștigat concursul.


Odată veniți în studioul matinalului nostru, Maria și Adrian au povestit cum s-au cunoscut pe Mirc (rețea socială din anii '90) în 2002, unde jucau Trivia. Ea era la București, el în Arad, dar după șase luni de discuții online s-au întâlnit și în viața reală. În 2004, Maria s-a mutat în Arad, iar în 2005 l-a cerut pe Adrian de soț, iar inelul l-au ales împreună.

Ei au câștigat o croazieră pe Mediterană, un premiu în valoare de 4000 de euro, unde au totul inclus, de la zboruri și transferuri, la mese, cât și cazare în cabină dublă cu balcon.

Ne bucurăm tare mult de fericirea și emoțiile lor! 


Maria și-a dorit foarte tare să câștige acest concurs, și pentru că ne-am dorit s-o cunoști mai bine, am rugat-o să ne povestească cum a fost pentru ea întreaga experiență.

Iată ce a spus:

Nici nu știu cum să încep exact, dar vreau să povestesc câteva dintre trăirile mele la cald, despre ce a fost și ce va fi pentru mine Kiss4Love.

Într-o zi de 1 februarie 2024, când ascultam Kiss FM la birou, am auzit pentru prima oară despre acest concurs; urma să înceapă pe 5 februarie, adică în câteva zile. Nu știu dacă ați avut vreodată un sentiment că „ceva se va întâmpla” și chiar așa să fie, dar eu, în acel moment, am simțit că voi câștiga croaziera.

„Prostii” sau „vrăjeală”, veți spune unii dintre voi, dar eu am fost atât de sigură pe mine doar în câteva momente ale vieții mele de până acum. Vi le și enumăr:

  • când am știut că Adi este omul potrivit pentru mine, că are potențial și de soț și de tată
  • atunci când am hotărât să fim părinți de doi copii și ne-am dorit să fie de sex feminin (ceea ce s-a și întâmplat)
  • după o boală care mi-a pus puterile la încercare maximă, dar nu mi le-a înfrânt
  • când am reușit să-mi aduc părinții aproape și să fim cu toții o mare familie fericită
  • când mi-am dorit extrem de mult croaziera pe Marea Mediterană, oferită de Kiss FM, și am făcut tot ce a depins omenește de mine să pot să fac încă odată fericit bărbatul care mă face fericită de atâția ani


Bun, zis și făcut. Am început munca la visul meu. Zi de zi, cu căștile pe urechi, timp de 15 ore pe zi, am ascultat non-stop Kiss FM, cu tot ceea ce am avut la îndemână: aparat de radio la lucru, radio în mașină, aplicația Kiss de pe telefon.

Aveam de trimis zilnic 15 coduri, 92 în total, 92 de ore de ascultat Kiss FM. Alor mei le-am zis în treacăt că m-am înscris la acest concurs și i-am rugat să-mi dea pace până pe 13 februarie. Cu toate astea, mi-am înștiințat soțul că-l voi duce în croazieră.

Ioi, am zis că scriu pe scurt, dar vinul ăsta e prea bun, iar gândurile sunt atât de multe și năvalnice. 

Lumea mă întreba ce voi face dacă nu voi câștiga - mă voi îmbufna, voi cădea în depresie, mă voi transforma în dragon? Nici vorbă! Știam că-s mulți competitori, mulți la fel de hotărâți ca mine, dar parcă nici n-am fost dispusă să mă gândesc că aș putea pierde.

Neîncrederea a venit abia pe 13, ziua finală de concurs când, timp de câteva secunde, m-am gândit că nu-mi voi auzi numele pe post. Ăsta a fost singurul moment de îndoială, înainte să-mi sune telefonul; atunci i-am scris Dorei că nu voi câștiga. Răspunsul ei m-a remontat: „mamă, cu gândirea asta n-o să ajungi departe!” Ce să crezi? Au trecut câteva minute și telefonul de la DesKiss a sunat!


Restul e istorie!

Emoții mari, lacrimi, râsete, bucurie, euforie, toate împreună! Anunțat pe soț, pe copii, pe familie și prieteni, aranjat rapid lucrurile la job, făcut de bagaje, luat copii de la școli, vopsit părul într-o culoare dubioasă, să nu ajung la București ca Muma Pădurii (și tot am ajuns), luat de-ale gurii tradiționale din Banat pentru gazdele noastre radiofonice și, în sfârșit, pornit la drum.

Abia când am ieșit din Arad, noi, cei 4 Magnifici, așa cum ne alintăm, am realizat efectiv ce trăim.

Am ajuns fără emoții, pentru că vă ascult de atâta vreme, de parcă ne cunoaștem de o viață. Știam că vom găsi suflete calde, prietenoase, puse pe glume, și că o să ne simțim în largul nostru printre voi. Și chiar așa a și fost!

Le-am luat și pe fete, deoarece am considerat că experiența asta poate fi „once in a lifetime”, și ne-am dorit s-o trăim alături de ele. Cine știe, poate vor dori să devină și ele oameni de radio!

Croaziera cred că o vom alege în septembrie, și vă vom trimite poze și filmulețe, dar mai presus de toate vă vom purta în gând, pentru că toate astea n-ar fi fost posibile fără Kiss și DesKiss!


La final, mi-ar plăcea să ofer și un sfat pentru noi toți! Să credem în visele noastre și să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a le realiza! Este o mare bucurie, este sănătos, și fizic și mental, să ne depășim limitele și, chiar dacă succesul nu se întâmplă imediat, va veni cu siguranță! Uneori acum, alteori mai târziu! 

Pentru mine a fost ziua de marți, 13 februarie, 2024. Și da, sunt mândră de mine! Nu este loc de modestie acum, căci doar prin forțe proprii am câștigat! Am câștigat croaziera pentru mine și perechea mea, dar și amintiri frumoase, experiențe minunate, trăiri intense, oameni dragi și prieteni!

Tu poți fi următorul!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.