Cool Stuff

Care a fost controversa dintre Jennifer Lopez și actrița din serialul „The Bear”, Ayo Edebiri: „Și-a cerut scuze cu lacrimi în ochi”

Jennifer Lopez și Ayo Edebiri „au îngropat securea războiului.”

Jennifer Lopez și-a lansat recent albumul „This is me...now”, motiv pentru care a început să-și promoveze noile piese în diferite interviuri și emisiuni.

Ea a cântat live în cadrul „Saturday Night Live”, show care în acea zi a fost găzduit de actrița premiată Ayo Edebiri, recunoscută pentru rolul din serialul popular „The Bear.”


Odată cu „întâlnirea” dintre cele două, Marele Internet a scos la suprafață câteva dintre declarațiile pe care Ayo le-a făcut în cadrul unui podcast, unde a spus că „J.Lo este o impostoare și întreaga ei carieră este o farsă”, plus că „nu știe să cânte” (minutul 0:38 din clipul de mai jos).


Într-un interviu pe care l-a acordat recent celor de la Variety, Lopez a vorbit despre incident. „E amuzant. Am auzit lucruri similare de-a lungul carierei mele, așa că pur și simplu n-au avut niciun efect asupra mea”, a zis ea.

Cântăreața (54 de ani) a mărturisit că actrița de 28 de ani a fost extrem de rușinată de lucrurile pe care le-a zis, atunci când s-au întâlnit față în față la SNL, pe 3 februarie.

„Era îngrozită și foarte dulce. A venit la cabina mea, și-a cerut scuze cu lacrimi în ochi și mi-a spus că se simte oribil pentru toate lucrurile pe care le-a zis. S-a simțit extrem de prost, dar a iubit momentul meu live din cadrul show-ului, deoarece abia făcusem probele de sunet, așa că a putut să mă audă cântând cu adevărat. Mi-a spus că i se pare îngrozitor că a făcut asta și că-și cere scuze”, a punctat vedeta.


În cadrul emisiunii, Ayo a făcut mișto și de ea și a spus: „e greșit să lași comentarii răutăcioase sau să postezi anumite lucruri, doar să ieși în evidență - la fel cum e rău să vorbești fără să gândești în cadrul unui podcast, și să nu iei în considerare consecințele, pentru că ai 24 de ani și ești prost.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.