Cool Stuff

Al cincilea weekend de WinterKiss 2024 - cum a fost la party-urile de la Rânca și Poiana Brașov

Un nou weekend WinterKiss memorabil.

Și în weekendul care trecut a fost WinterKiss pe pârtiile din România. Mai exact, pe 17 februarie distracția s-a mutat la Rânca și Poiana Brașov. 

MC Tom, DJ Emil Safta, Cristi Neacșu, Bad and Boujee, DJ George A și Ana Moga au avut grijă de atmosferă și de cei prezenți, pe pârtiile de la Rânca și Poiana Brașov.

De reținut că petrecerile de la munte continuă până pe 3 martie, iar dacă n-ai cum să ajungi la ele și la zăpadă, atunci le poți asculta, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00!

Și cu această ocazie, atmosfera a fost cu adevărat memorabilă. Cei pasionați de schi, care s-au alăturat evenimentului, au experimentat activări speciale oferite de sponsorii noștri, au dansat și, ceea ce este și mai important, au creat amintiri de neuitat.


Rânca


La Rânca ni s-a confirmat încă o dată că avem cei mai tari ascultători. Doamna Luminița ne-a făcut la fața locului o poezie pe care ne-a și cântat-o. Asta înseamnă WinterKiss, asta înseamnă WinterLove!


Cristi Neacșu, care a fost gazda la Rânca, ne-a povestit:

„A fost atât de mult soare la Rânca, de ai fi zis că suntem la SummerKiss, dar asta nu a topit deloc distracția. S-a schiat bine de tot întreaga zi, iar oamenii au dansat până la apus alături de noi. Ne simțim mereu acolo ca într-o mare familie, vin să ne salute, să ciocnim un pahar, să ceară câte o piesă și mereu ne spun cât de bine se distrează cu noi, iar asta ne alimentează și mai mult să le dăm energia de care au nevoie.”

Poiana Brașov


Vibe-ul a fost același și în Poiana Brașov.  

„Anul acesta a fost prima dată pentru mine la WinterKiss. Și a fost la mine acasă, în Poiana Brașov, un vis împlinit. Distracție alături de Bad and Boujee Party, colegii noștri Lexi și DJ Oldskull. Petrecerea a început la 12 și s-a terminat la 18, au dansat oameni de toate vârstele, au câștigat premii de la parteneri”, a povestit Ana Moga, gazda WinterKiss din Poiana Brașov.  


#WinterKiss nu e doar despre schi, ci despre oameni mișto, muzica care ne mișcă și momente care ne leagă.

Iată cum a fost sâmbăta trecută în Poiana Brașov, la @aftarski.


Abia așteptăm weekend-ul următor! 


Apropo de asta, pe 24 februarie avem așa:

  • Transalpina - Partydul Kiss FM + DJ Emil Safta. Host: MC Tom
  • Sinaia - Host: Cristi Neacșu

Ne vedem la fața locului sau ne auzim on air, ok?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.