Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 22 februarie: Adi Istrate a cântat live

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Adi Istrate a venit în studioul DesKiss, alături de Cătălin și Ciprian, unde a cântat pentru prima oară LIVE cea mai recentă piesă semnată de el, „Anestezic.”


Tânărul care s-a lansat prima oară în muzică în perioada 2015-2016, odată cu trupa Maxim, a povestit cum cântă la cinci instrumente, dar și cum viața l-a purtat înapoi la muzică, asta după ce s-a înscris la o facultate în Anglia, dar și după ce a vrut să renunțe la domeniu și să dea la drept.

Adi a fost concurent în cadrul show-ului One True Singer, loc unde s-a făcut remarcat, în urmă cu doi ani, iar apoi a semnat cu Global Records, iar cariera lui a înflorit. Cu toate astea, precizează cum n-ar recomanda tinerilor să se înscrie la concursuri de muzică, deoarece vor vedea „prea curând” competiția și nedreptățile prezente în astfel de împrejurări. 



„E complicat să mergi la concursuri la o varstă fragedă. Competiția și nedreptățile te pot demotiva și te pot face să renunți”, explică el, nu fără a adăuga că a văzut multe persoane care au făcut asta. „Și nu e vina lor”, a complet Adi.

Cu toate astea, el recomandă tuturor să-și urmeze visele: „Fă ceea ce simți, du-te cât de departe vrei cu pasiunea ta, oricare ar fi ea, și, cu siguranță, dacă ești consecvent, va fi bine.”


În ceea ce privește „Anestezic”, el a scris versurile cântecului, iar la partea de muzică a lucrat cu Costel Domințeanu (DOMINO). „Am terminat piesa în 3-4 ore. A fost o chestie spontană, dar când ai inspirație trebuie s-o lași să curgă. E un pic altceva cântecul ăsta”, a zis el.

Istrate a spus că inițial i-a venit în minte cuvântul anestezic și cum n-a mai fost folosit într-o piesă, iar apoi s-a dus la semnificația lui într-o zonă amoroasă: „de multe ori, o persoană poate fi anestezicul tău.”


Artistul mărturisește că mai are multe de demonstrat în domeniu și abia e la început de drum. „Până nu iau un Grammy nu mă las”, a concluzionat el, iar noi îi urăm succes.


PS: Corina nu a fost azi prezentă la matinal, dar băieții au făcut față cu brio, ba chiar l-au întrebat pe Adi ceva personal - „câinele la cine a rămas?” Întrebarea are legătura cu despărțirea dintre Adi și Erika Isac, iar el a răspuns simplu: „a rămas la ea, normal.”


DesKiss Dimineața - invitat Adi Istrate - 22 februarie 2024

DesKiss Dimineața, 01:31:20

DesKiss Dimineața - 29 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:09

DesKiss Dimineața - invitată Ioana Chereji (UNTOLD) - 26 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:22

DesKiss Dimineața - invitați Vola - 25 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:19

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.