Kiss Time Out

Lindsay Lohan, protagonistă într-o nouă comedie romantică Netflix - primul trailer e aici

Lindsay Lohan a revenit în forță în showbiz.

După o adolescență prolifică, urmată de o perioadă serioasă de dezechilibru cauzat de celebritate, Lindsay Lohan și-a revenit, s-a căsătorit, a făcut un copil și s-a întors la pasiunea ei pentru filme.

„Irish Wish” este numele noii comedii romantice care o are drept protagonistă, iar producția va fi disponibilă pe Netflix, din 15 martie.


Lohan o interpretează pe Maddie, o tipă care se simte extrem de nefericită și nenorocoasă, atunci când iubirea vieții ei se logodește cu prietena ei cea mai bună. Maddie călătorește în Irlanda pentru nuntă, timp în care-și dorește să fie în locul prietenei sale.

Și, ce crezi? A doua zi se trezește în trupul miresei. Este bărbatul de care credea că e atât de îndrăgostită iubirea vieții sale sau se va îndrăgosti de altcineva?


Scenariul nu este cu nimic revoluționar, ba chiar urmează rețeta de succes pe care Lindsay deja a făcut-o în „Just My Luck” și „Freaky Friday”, dar are toate șansele să fie un film ușor și simpatic, perfect pentru o seară în care vrei să te simți bine și doar să te relaxezi.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.