Kiss Music News

Justin Timberlake vine în Europa, la vară, pentru a-și promova noul album

Noul album de studio semnat de Justin Timberlake, „Everything I Thought it Was”, se va lansa pe 15 martie și vine la șase ani de la ultimul său disc, „Man of the Woods”. În perioada 26 iulie – 6 septembrie, Timberlake va susține o serie de concerte în Europa, parte din turneul său mondial de promovare

De la anunțul noului album, pe care îl vom putea asculta începând cu 15 martie, Justin Timberlake a publicat și trei single-uri de pe „Everything I Thought it Was” – „Selfish”, „Sanctified” și „Drown”. 

După ce va încheia prima etapă a turneului său mondial de promovare, pe continentul Americii de Nord, cântărețul va reveni și în Europa, cu o serie de concerte, care va debuta pe 26 iulie, în Cracovia, Polonia. Acesta va mai susține concerte în UK, Germania, Olanda, Danemarca, Suedia și Franța. Biletele pentru toate concertele anunțate se vor pune în vânzare din data de 1 martie. 

Vedeta pop se află în spatele unora dintre cele mai mari piese din ultimii 25 de ani, inclusiv hituri precum „Cry Me a River”, „Rock Your Body” și melodii care au cucerit topurile internaționale precum „Mirrors” și „Can’t Stop The Feeling”. Artistul a vândut până în prezent peste 54 de milioane de albume la nivel global, de-a lungul carierei sale. Și-a început cariera ca solist principal al NSYNC, unde au vândut împreună alte 70 de milioane de discuri.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.