Kiss Time Out

Ryan Gosling ar putea cânta „I’m Just Ken”, din filmul Barbie, la Premiile Oscar 2024

O informație nouă circulă în presa internațională, anunțând că vedeta Barbie va interpreta piesa tematică a filmului la Premiile Oscar, pe 10 martie

În urma unui interviu cu el, publicația „Variety” a lansat știrea că actorul Ryan Gosling ar urma să urce pe scena Premiilor Oscar, în data de 10 martie, pentru a cânta piesa tematică din filmul Barbie. Filmul a primit opt nominalizări la ediția de anul acesta, dar nu și la cea mai bună actriță, pentru Margot Robbie, și nici cea mai bună regie, pentru Greta Gerwig. 

Atât piesa „I’m Just Ken”, cât și „What Was I Made For?”, sunt nominalizate la categoria „Best Original Song”, iar obiceiul e ca piesele nominalizate la această categorie să fie și interpretate live în gala de decernare a premiilor. Cu toate acestea, zvonurile despre prestația lui Ryan Gosling nu au fost încă confirmate de către organizatori. 

Prima rundă de prezentatori la Premiile Academiei a fost anunțată luni, cu Mahershala Ali, Nicolas Cage, Jamie Lee Curtis, Brendan Fraser, Jessica Lange, Matthew McConaughey, Lupita Nyong'o, Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Ke Huy Quan, Sam Rockwell, Michelle Yeoh și Zendaya printre nume.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.