Cool Stuff

Rubrică nouă în matinalul DesKiss Dimineața, cu Marco Badea!

Marco Badea ne va portretiza realitatea într-un fel inovator și distractiv, prin intermediul pastilei „Lista lu’ Marco”, în fiecare joi, de mâine încolo, în timpul matinalului „DesKiss Dimineața”, cu Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu!

Matinalul „DesKiss Dimineața” va deveni, de mâine, și mai hot! Marco Badea se alătură programului, în fiecare joi, pentru a ne relata cele mai interesante noutăți din toată lumea. Așa că, atunci când se discută despre diverse teme, care pot varia de la artă, la politică, la drepturi și divertisment, „Lista lu’ Marco” îți va servi ca unealtă secretă! Rubrica te va ține la curent cu toate trendurile din toate domeniile. 

„E o rubrică pentru tinerii din generația Z făcută din perspectiva unuia de-ai lor. Îmi doresc să-i provoc pe oameni să vorbească mai mult despre ce se întâmplă cu ei și viața lor în lumea asta care se schimbă în fiecare zi” – Marco Badea, despre „Lista lu’ Marco”.

Pasionat de scriitură și de gândirea critică de foarte tânăr, Marco a studiat Dreptul și Științe Politice. Asta pentru că, așa cum a spus și el, în jurnalism, cel mai important e să înțelegi „de ce?”. La radio a ajuns pentru prima dată acum 10 ani și, de atunci, și-a dat seama că acest mijloc de comunicare înseamnă disciplină, persuasiune și sens. „Radioul dă sens poveștilor, pentru că e viu și te face să-ți imaginezi ce auzi. Radioul e salvatorul tuturor, pentru că ne arată tot ce dorim fără să vedem nimic, ci doar să auzim”, a spus acesta.

Unul dintre cele mai importante mesaje ale acestei noi rubrici e că nu trebuie să ne lăsăm copleșiți de volumul mare de informații pe care îl primim în fiecare zi sau să fim speriați de schimbările mari. Din contră, ce avem de învățat din această pastilă nouă e să îmbrățișăm noutățile și să ni le ordonăm eficient și ușor în minte!

Iată și un mesaj pentru ascultători din partea lui Marco.

„Hai să descoperim împreună ce se întâmplă în lumea în care trăim, într-o vreme în care nu mai avem timp nici măcar de o cană de cafea!” 

Tune in mâine la „DesKiss Dimineața” cu Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu, pentru a face cunoștință cu noul vostru prieten, Marco Badea! E cool să fii informat!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.