Kiss Music News

Ariana Grande cântă cu bunica sa pe noul album

Ariana Grande a publicat tracklist-ul noului ei album, „Eternal Sunshine”, care va apărea săptămâna viitoare și care e primul disc pe care artista îl lansează în patru ani. Dintre cele 13 piese care se vor regăsi pe acesta, una din ele a atras atenția tuturor, pe internet - cea „featuring nana”

„Eternal Sunshine” e cel de-al șaptelea album de studio din cariera Arianei Grande și e programat să apară pe 8 martie, săptămâna viitoare. Până acum, artista a publicat un singur single de pe acesta, piesa „Yes, And?”. După ce extrasul a avut un succes răsunător în spațiul online, Grande a declarat că nu își dorește să mai lanseze nicio altă piesă până nu va scoate albumul integral. 

Acum, artista a publicat lista pe care se regăsesc toate cele 13 titluri și ordinea în care ele vor (fi) apărea pe noul album. Printre titluri precum „The Boy Is Mine” și „Imperfect For You”, piesa „Ordinary Things”, ultima de pe album, e cea care a atras atenția internetului. Aceasta e o „colaborare” cu bunica Arianei Grande. Nu întâmplător, pe foaia postată, e trecut „nana”. Originile italienești ale cântăreței nu sunt un secret, bunica ei fiind o italiancă veritabilă în vârsta de 98 de ani. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.