Kiss Music News

Miley Cyrus a anunțat o nouă colaborare muzicală care a încins internetul

Anunțul ei, făcut pe pagina sa de Instagram, a entuziasmat comunitatea de urmăritori, care însumează 217 milioane de oameni. După ce, anul trecut, a spart toate topurile muzicale cu „Flowers”, Cyrus facem acum echipă cu Pharrell Williams pentru o colaborare foarte așteptată

Piesa, intitulată „Doctor (Work it out)”, marchează un moment important în muzică, în timp ce doi artiști emblematici își unesc forțele pentru a crea ceva cu adevărat special. Fanii au fost entuziasmați încă de la anunț, fiind nerăbdători să audă această colaborare mult-așteptată. 

Pharrell Williams, cunoscut pentru hiturile sale catchy, precum „Happy” și „Blurred Lines”, vine la pachet cu stilul său inconfundabil, în timp ce Miley Cyrus vine cu versatilitatea ei și timbrul vocal distinctiv. 

Interesant este că nu e prima dată când drumurile muzicale ale lui Cyrus și Williams se intersectează. Cu peste un deceniu în urmă, plănuiseră să colaboreze la albumul lui Cyrus, „Bangerz”, dar piesa nu a fost niciodată publicată. Acum, după aproape unsprezece ani, vedetele s-au reunit din nou, iar fanii nu ar putea fi mai încântați.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.