Kiss Time Out

AXN lansează superproducţia „FBI”

Primăvara aceasta, AXN aduce pe micile ecrane două dintre cele mai cunoscute și iubite seriale de tip procedural drama.

După un succes fulminant la nivel mondial, FBI și The Rookie: Feds vor captiva acum telespectatorii din România printr-o serie de anchete complicate, situații neprevăzute și povești pline de emoție și adrenalină.

Primul sezon din FBI va avea premiera pe 4 martie și va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 21:00. 


Născută într-o familie de polițiști, agentul special Maggie Bell (Missy Peregrym) este un criminalist ambițios, implicat și cu o minte ascuțită, care nu se dă înapoi nici măcar în fața celor mai periculoase cazuri. Partenerul ei este Omar Adom "OA" Zidan (Zeeko Zaki), care, timp de doi ani a fost agent sub acoperire, înainte de a fi selectat de FBI.

Din echipă mai fac parte agentul special Isobel Castille (Alana de la Garza), agentul special adjunct Jubal Valentine (Jeremy Sisto) și analistul Kristen Chazal (Ebonée Noel). Acest prim sezon îi va pune pe agenți față în față cu numeroase cazuri de o amploare extraordinară, inclusiv terorism, crimă organizată sau spionaj.

Cele două seriale originale vor da din nou șansa publicului să descopere universul criminalistic al FBI, prin prisma personajelor veridice, interpretate de unii dintre cei mai apreciați actori, al anchetelor complexe și, nu în ultimul rând, a unui fir narativ construit cu măiestrie de unii dintre cei mai buni regizori ai genului procedural drama.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.